Karpacki Kordon
Moderator: Kosiarz
Karpacki Kordon
Jedzie ktoś ? Tak bardziej hardo 

Re: Karpacki Kordon
to se znajdź coś innego. Serio
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Dokładnie. Stanie w korku aż 20 aut przed Tobą przejedzie kałuże mi się znudziło po 2 godzinach ( przy pięknej pogodzie). Albo uważanie żeby nawalony Wania akurat nie wycelował swoich patrolem na jodle w Twój samochód, gdy wyskakuje z butem w podłodze z jakiejś ciopy.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
dwa lata temu była taka masakra z pijaństwem, ze starzy uczestnicy zrezygnowali.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
Taka lipa

Za bardzo nie widzę alternatywy. Może choć klimat albo trasa ok?

Za bardzo nie widzę alternatywy. Może choć klimat albo trasa ok?
potrzebujesz przewodnika?
mapa i ogień..
google czy inny osmand
wybierasz cienkie białe i przerywane, patrzysz na to aby były wysoko..
mapa i ogień..
google czy inny osmand
wybierasz cienkie białe i przerywane, patrzysz na to aby były wysoko..
Kordon jedzie "znanymi" szlakami. Nie ma się co nastawiać, że tam znajdziesz coś ciekawszego, niż to co jest dostępne na mapach.
Dodatkowo trasy Kordonu się powtarzają...
Jeżdzę rok w rok offroadzić na UA od 2012 roku, czasem odwiedzam stare szlaki i to jak są już rozjechane woła o pomstę...
W tej chwili bez mocnego auta: 2 blokady + 37 " kilku tras nie da się już przejechać, chyba że jest sucho i będziesz objeżdżał bokiem.
Często trafialiśmy na Kordon jężdząc solo...np. na połoninie Pikuja musieliśmy czekać dobrą godzinę, zanim towarzystwo przejedzie.
Dodatkowo trasy Kordonu się powtarzają...
Jeżdzę rok w rok offroadzić na UA od 2012 roku, czasem odwiedzam stare szlaki i to jak są już rozjechane woła o pomstę...
W tej chwili bez mocnego auta: 2 blokady + 37 " kilku tras nie da się już przejechać, chyba że jest sucho i będziesz objeżdżał bokiem.
Często trafialiśmy na Kordon jężdząc solo...np. na połoninie Pikuja musieliśmy czekać dobrą godzinę, zanim towarzystwo przejedzie.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Solowy wyjazd planuję latem. Teraz mam ochotę na imprezę grupową powiązaną jednak z walką w terenie 
A auto mam terenowe

A auto mam terenowe

Dostałeś info. Jak Ci taki klimat odpowiada, to jedź.
Powodzenia.
Powodzenia.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
przecież jak pisał ten temat to już wiedział że pojedzie ..........chciał akceptacji swojego pomysłu
To znaczy jaki

Klimat który mi odpowiada to Sodomiada , stara Żelazna , stary Bobek. Nie można powiedzieć że to były imprezy dla abstynentów

Co do trasy to czym trudniej to chyba lepiej ,czyż nie?
Ostatnio zmieniony sob lut 08, 2020 11:04 am przez pinc6x6, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli nie czytałeś poprzednich postów. Ok.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
W zasadzie to Kordon to jest skrzyknięcie ludzi w jedno miejsce.
Dostaniesz mapkę i możesz zgadać się z jakąś ekipą, że pojedziesz z nimi.
Nikogo nie interesuje w zasadzie jak będziesz jechał. Nikt nie pilnuje, nie sędziuje. Brak pieczątek.
Dostaniesz mapkę i możesz zgadać się z jakąś ekipą, że pojedziesz z nimi.
Nikogo nie interesuje w zasadzie jak będziesz jechał. Nikt nie pilnuje, nie sędziuje. Brak pieczątek.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
A jak z wieczorkami integracyjnymi ? Wszyscy piją do odcinki czy można pogadać?
Można pogadać....do odcinki..

Też planowałem w tym roku KK , ale obecna sytuacja z zamkniętymi granicami zweryfikowała plany. Na stronie ich forum cisza. Prawdopodobnie zrobią KK w okrojonym składzie i po cichu. Trasa powtórzona z zeszłego roku, tylko w przeciwną stronę, całkiem mocna , zwłaszcza w taką pogodę jak w 2019r. Rok temu była rzeź niewiniątek, poniżej 35 cala można było jedynie pokibicować z asfaltu...

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Teren, jak teren. Normalny.Trafiłeś na film ekipy, która na każdym kordonie jeździ sama swoimi śladami, a tylko spotyka się na wieczornym ognisku.
Wyobraź sobie gdyby ten odcinek jechało więcej aut
.
Wyobraź sobie gdyby ten odcinek jechało więcej aut

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Chodzi mi po glowie historyczno-mityczny trip po Rumunii. Śladami gigantow, oraz szukajac Reptylian.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Ba hulajnodze?
Zbowid

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania