Ja też mam kilka zdjęć waszego auta i wszystki fotki dałem Prezesowi aby wywiesił na stronie, jak nie wywiesi waszych to daj mi swojego maila na pw to C je prześlemirek_to pisze:Czy ma ktoś białego patrola na zdjęciach- chętnie bym się pooglądał
RMPST w Łasku:) 25-26 sierpnia
Moderator: Pasza
Rozjechaly sie po mecie lotnej ale niestety jeszcze w strefieSilvestr pisze:Znów koła się rozjechałymirek_to pisze:Piotr Domownik gdyby nie taryfa na 3OS-ie to miałby szanse na 1 miejsce - jechał bardzo szybko.

Ale co zrobic. Tak bywa.
domator
Zdjęcia Stasia Lisowskiego
Należą się brawa dla Huberta za zdjęcia wykonane latającej załodze 
Dzięki takim zdjęciom - siedząc przed komputerem - można poczuc troche adrenaliny.

Dzięki takim zdjęciom - siedząc przed komputerem - można poczuc troche adrenaliny.

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
K..wa w d..e j..a m..cjadomator pisze:Rozjechaly sie po mecie lotnej ale niestety jeszcze w strefieI mimo ze czas byl w karte wpisany to niestety taryfa. Faktycznie tym bardziej szkoda ze nie tylko "mialbym" szanse na 1 miejsce ale nawet bym je zdobyl
Tak wynika z podsumowania czasow...
Ale co zrobic. Tak bywa.
domator

Nam poszły drążki i amory z tyłu w połowie 4OSu i walczyliśmy o 5miejsce więc nie było takiego bólu

T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
Ale nie ma co do tego wracać, wygrywa ten kto jedzie równo i bez awarii...
@Chermol
Student mówił, że sierżant Wam się uj... urwał, ale dziwi mnie to, że nie było można na miejscu tego pospawać. Nie miał nikt jakiegoś agregatu i spawarki? Następnym razem sam coś zabiorę i będę udostępniał za dobry browar
@Chermol
Student mówił, że sierżant Wam się uj... urwał, ale dziwi mnie to, że nie było można na miejscu tego pospawać. Nie miał nikt jakiegoś agregatu i spawarki? Następnym razem sam coś zabiorę i będę udostępniał za dobry browar

Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
amenSilvestr pisze:Ale nie ma co do tego wracać, wygrywa ten kto jedzie równo i bez awarii...
Na szczescie Student potrafi spawac a z piaskowni do Kopysci niedalekoSilvestr pisze:@Chermol

Co Ty mi tu sugerujesz?wupasek pisze:za poznoIgor K pisze:"Usługi spawalnicze" na rajdzie???!!!!! To jest dopiero pomysł na biznes!!! Ale uważaj Silvestr z tymi browcami w ramach rozliczeń,bo się chłopie w alkoholizm wciągniesz!!

Silvestr
-
- jestem tu nowy...
A ja chciałbym zwrócić waszą uwagę na kilka innych , może mniej ekscytójących momentów.Ale wedłóg mnie , to właśnie one tworzą coraz lepszą atmosferę na rajdach.Kiedy dotarłem na piaskownię w Rokitnicy Maciek Skura z załogi Darka Andrzejewskiego prostował wraz z pilotem Piotra Domownika drążek zawieszenia prawego koła , które chwilę wcześniej urwali.Jórek Wikowicz pomagał załodze Łoszewskich zamontować tylną pokrywę ORKI , Marek Zając przy pomocy innych załóg regenerował układ kierowniczy.Wszyscy cieszyli się niezmiernie widząc Stanisława i Piotra w dobrej kondycji / ciekawe jak jest dzisiaj ? / po niesamowitym podniebnym locie.Te małe i skromne niewielkie zdarzenia tworzą jak myślę coraz lepszą atmosferę RMPST. Tak tylko trzymać. A runda w Łasku śmiało może kandydować do NUMERU 1 w sezonie 2006 jak na razie.
marek
Niestety nie mogę wejść na stronędomator pisze:On-bardy z pierwszych trzech OS-ów sa juz na mojej stronie www.rally4x4.pl -> filmy
domator

T2 optymista
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Czy ktoś ma honkera na zdjęciach?Jeśli można to z góry dziękuję.wichry@o2.pl
-
-
- Kontaktowanie:
witam
wszystkich
udało mi się wstawic fotki na strone 1 galeria juz jest
http://www.rally1.pl/lask_06/index.htm
wszystkich
udało mi się wstawic fotki na strone 1 galeria juz jest
http://www.rally1.pl/lask_06/index.htm

.............czas ucieka!
Już ściągam, może się zobaczę podczas robienia zdjęć:domator pisze:On-bardy z pierwszych trzech OS-ów sa juz na mojej stronie www.rally4x4.pl -> filmy
domator
http://www.lodz4x4.pl/rmpst06lask/gal.php?ind=63
itd.

Silvestr