oni u mnie nie spaliBiga pisze: Przypominij sobie ekipe filmowaod razu ci przejdzie

chociaz spedzali wiekszosc dnia i pol nocy, to prawda

pomyyysle
Moderator: Pasza
Team Szwagrzyk, czyli Grze¶+Super+nietypowo Sylwekchermol pisze:no to ja spie w Jesterze, kto jeszcze ?
Patryk nie ma o czym mówić!!! żaden problem. Oni nam tylko pomagali i to dopiero na moja prośbę.Mniejsza o to. Jest okPatryk pisze:
my
p.s. Dominika, trochę wprowadzili mnie w błąd kibice, którzy mówili, że dachowalibyście zjeżdżając z trawersu, gdyby Was nie asekurowali. W relacji w TVN widać, że tak nie było, a kibice nie asekurowali Was, tylko po prostu odkopywali. Stąd wzięła się taka moja wypowiedź o "poprzedzającej załodze, która prawie dachowała"
To znaczy w piaskowni w górê czy w dó³ (czyli zgodnie ze wskazówkami zegara czy przeciwnie)?elektryczny pisze:Ca³o¶æ jechana w prawo bramek tradycyjnie
Cudownie, jak ja to lubiêelektryczny pisze:preferowana jest jazda dowolna na azymut raczej ni¿ z bramki do bramki
To ja tak jeszcze nigdy nie jecha³em, ale z tego co ogl±da³em ostatnie dwie edycje rajdu, to takie u³o¿enie trasy umo¿liwia wiêksze skokielektryczny pisze:Patryk strzeli³em bykaoczywi¶cie zgodnie ze wskazówkami zegara pokonuje siê poligon ,czyli przy betonowej drodze siê wraca do mety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość