to styl jazdy szaregoadam j pisze:a co to ten idityzm??

Moderator: Pasza
Kazdy by chcial tylko ze wiekszosc szansy nie ma i miec nie bedzieBaxik pisze:ale z was twardziele aby bac sie z szarym na RMSTP pojechac..;P
powiem ja chcemale nie mogem;P
to juz bedzie jeden glos przydalo by sie takich wiecej bez tej koncowki
pozdrawiam bax
Ze mnie byl niezly pilot, ale to juz przeszloscMag69 pisze:Biga z ciebie byłby dobry pilot ,atakuj Szarego![]()
I olej opinie C&J -ta
Juz nieAdamo pisze:ale ciśnieniowiec jesteś jak należyBiga pisze: Ze mnie byl niezly pilot, ale to juz przeszlosc![]()
nie można się tak poddawaćBiga pisze:Juz nieAdamo pisze:ale ciśnieniowiec jesteś jak należyBiga pisze: Ze mnie byl niezly pilot, ale to juz przeszlosc![]()
Jak kiedys dostalem "bana" z auta bo driver powiedzial, ze nie moze jezdzic z czubkiem co zamiast opisywac trase mowi tylko "gaz" i "szybciej" (a mi sie zwyczajnie nudzilo) to jestem spokojny starszy pan.
Troche mnie to martwi ale coz, czas (i 8 dwon) swoje robi.
Eee tam- opowiadasz, nic do ciebie nie mam bo i z jakiej przyczyny- sam siebie nie trawię. Szaroryj jestem to fakt- ale obiektywny i k....wsko bezkompromisowy.Biga pisze:Ze mnie byl niezly pilot, ale to juz przeszloscMag69 pisze:Biga z ciebie byłby dobry pilot ,atakuj Szarego![]()
I olej opinie C&J -taPoza tym niezly, to za malo
Szary mnie nie bardzo trawi, a C&J to wiadomo
Wiesz jak jest, jak "driver" i "co" nie nadaja na jednej czestotliwosci to dupa, a nie jazda. Takie jest to nasze wesole zycie
.
PS. atak? na Szarego? Po co?
Eee.. bo Ty Baku nie wiesz co na rajdzie jest najfajniejsze . Najwiecej frajdy wlasnie sprawia opycenie reszty zawodnikow slabszym samochodem . Cos takiego podobno przydarzylo sie na ostatnim zlocie listy , slyszalem ze jakis gazik niezle objechal te listowe wypasione furyBĄKU pisze:Szary jest stworzony do walki... z wiatrakami. Walcz szary , walcz, w poznaniu chłopaki wkładaja 5 litrową beke, gibony 4 l do swojego syfa, w puławach Małuszyńskiemu budują nowy samochód, Walenie wystawiają swojego praktykanta + wyścig zbrojeń u innych placków, gdzie ty ze swoim poopolskim śmietnikiem z połamaną ramą chcesz tam marudzić, ale walcz szary, walcz bedzie na co popatrzeć.
Zawsze myślałem że gaziem bedzie się klamowało- w normalnych imprezach i w RMPST- bo klasa "P" miała się odrodzić- gówno prawda- ani raz się nie zebrała i na każdej rundzie do "O 1" nas wpitalali. Ale jechało się do końca. Teraz gazio znowu będzie zapitalał w normalnych imprezach a do rempstów robie gównolita.banan pisze:a czym Szary będziesz startował ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość