Galeria

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 14, 2007 7:24 pm

możesz przesłać
ale już ci mówie skąd różnica...

jezdziliśmy we dwóch bez serwisu holownikiem, zapoznanie trasy robiliśmy albo holownikiem albo pokrakiem, na dwóch rundach rocznie nie musieliśmy brać hoteli, nie trenowaliśmy :)21 , nie żarliśmy przed rajdem żeby nie zwracać, mało piliśmy

jest różnica?

jednym z naszych przemyśleń powstałych na bazie obserwacji teamów rozpasanych było że jezdżąc sami mamy mniejszy wkurw bo nie musimy się wszystkimi i wszystkim zajmować tylko zajmujemy się rajdem i sobą...
:)21
#noichuj

Awatar użytkownika
BĄKU

Post autor: BĄKU » ndz paź 14, 2007 7:34 pm

czesław&jarząbek pisze:możesz przesłać
ale już ci mówie skąd różnica...

jezdziliśmy we dwóch bez serwisu holownikiem, zapoznanie trasy robiliśmy albo holownikiem albo pokrakiem, na dwóch rundach rocznie nie musieliśmy brać hoteli, nie trenowaliśmy :)21 , nie żarliśmy przed rajdem żeby nie zwracać, mało piliśmy

jest różnica?

jednym z naszych przemyśleń powstałych na bazie obserwacji teamów rozpasanych było że jezdżąc sami mamy mniejszy wkurw bo nie musimy się wszystkimi i wszystkim zajmować tylko zajmujemy się rajdem i sobą...
Ty nie jeździłeś ino cię wozili, leszczak wszystko skrecał, nie zaprzecze, że żarłeś piłeś i trzęsłeś żelem na każdym os-ie i zajmowałeś się sobą to fakt.
TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » ndz paź 14, 2007 7:36 pm

Ja na poczatku tak jezdzilem tez, ale mnie zaczelo wkur..ac ze jak mam 10 minut przerwy to musze mysc szyby, tankowac, dokrecac srubki itd... Nie mowiac o tym ze jak jest wieksza skucha to nie jestem mechanikiem przeciez (w odroznieniu od Twojego bylego kierowcy),
do tego nie mam czasu jechac caly dzien laweta bo pracuje - I tak samo nie mam czasu siedziec do niedzieli. W sobote wsiadam w patrola czy januszowego passata i mnie wioza do domu :-)
Uwazam ze to jednak warto zaplacic za taka wygode.
Czesto tez trzeba cos zalatwic, dokupic paliwa, poszukac czesci.... - ja dzieki temu moge sie wlasnie skupic na rajdzie :-)

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 14, 2007 8:12 pm

BĄKU pisze:Ty nie jeździłeś ino cię wozili, leszczak wszystko skrecał, nie zaprzecze, że żarłeś piłeś i trzęsłeś żelem na każdym os-ie i zajmowałeś się sobą to fakt.
podział był prosty...ja woziłem szczesława na srajd i ze srajdu, a łun mnie na rajdzie
działało bez pudła i z wynikami
#noichuj

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » ndz paź 14, 2007 9:18 pm

a dla wykazania jak tani to jest sport (nawet w wypasionej wersji) dodam ze slyszalem ze runda MP w plaskich - jesli sie jezdzie 4x4 - kosztuje ok. 80.000
RUNDA, nie sezon :-) A wiec my to mamy wszystko po taniosci. I dlatego tak "tanio" te nasze OS-y wygladaja :)21

Awatar użytkownika
konraDZIK

Post autor: konraDZIK » ndz paź 14, 2007 10:11 pm

domator pisze:a dla wykazania jak tani to jest sport (nawet w wypasionej wersji) dodam ze slyszalem ze runda MP w plaskich - jesli sie jezdzie 4x4 - kosztuje ok. 80.000
RUNDA, nie sezon :-) A wiec my to mamy wszystko po taniosci. I dlatego tak "tanio" te nasze OS-y wygladaja :)21
Wracajac jeszcze na chwile do twoich kosztow, to powiem Ci ze gdyby Chlopaki z sewisu nie uwielbiali rempstow i nie mieli podejscia "ojcowskiego" do auta, a nas (mnie i miska) mieli gdzies to moze koszty by wzrosly o drugie tyle :)21 ale ze kochani sa to wierz mi nawet szyby sami myja! i nie pozwalaja nam sie dotknac do samochodu :) DZIEKI WAM CHLOPAKI ZA TO! :)
Podeslij koszty a ja za 50% obnizonej kwoty zajme sie twoimi kosztami w przyszlym sezonie!! :)21

Awatar użytkownika
konraDZIK

Post autor: konraDZIK » ndz paź 14, 2007 10:13 pm

domator pisze:a dla wykazania jak tani to jest sport (nawet w wypasionej wersji) dodam ze slyszalem ze runda MP w plaskich - jesli sie jezdzie 4x4 - kosztuje ok. 80.000
co do plaskich rajdow, to jeszcze zapytaj ile osob ma swoje samochody a ile osob pozycza i zapytaj jeszcze ile kosztuje pozyczenie samochodu wraz z serwisem na runde! :o

Awatar użytkownika
Pasza

Kontaktowanie:

Post autor: Pasza » ndz paź 14, 2007 10:33 pm

konraDZIK pisze:co do plaskich rajdow, to jeszcze zapytaj ile osob ma swoje samochody a ile osob pozycza i zapytaj jeszcze ile kosztuje pozyczenie samochodu wraz z serwisem na runde! :o

to jest właśnie koszt startu(bez szaleństw) wraz z wypożyczeniem auta...
mowa o evo IX..
...to je reli...
...były pilot... :roll:

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Post autor: Toroo » ndz paź 14, 2007 10:44 pm

Pasza pisze:
to jest właśnie koszt startu(bez szaleństw) wraz z wypożyczeniem auta...
mowa o evo IX..
Jak jeżdzisz dłużej, masz zniżki i nie rozwalasz auta na każdej rundzie można zejść do 60 tysi za start :)21

Awatar użytkownika
Pasza

Kontaktowanie:

Post autor: Pasza » ndz paź 14, 2007 11:31 pm

Toroo pisze:Jak jeżdzisz dłużej, masz zniżki i nie rozwalasz auta na każdej rundzie można zejść do 60 tysi za start :)21
heh ..... pokaż mi takiego :)21
...to je reli...
...były pilot... :roll:

Awatar użytkownika
klos
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: klos » pn paź 15, 2007 1:29 pm

Jak jest gównianna konstrukcja i auto się psuje to i koszta są duże :lol:
Dodatkowo jak to kolega Leszek powiedział " trza wolno jeździć to auto się nie psuje" :evil:

szary
a ja nie chce mieć gwiazdek

Post autor: szary » pn paź 15, 2007 4:00 pm

tee ...klos... widzę silnie obeznany we wszystkim jesteś
:)23
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”