"Regulamin i RMPST mam w dupie do czasu obowiązywania obecnego regulaminu." - mam nadzieję, ze utrzyma sie jak najdłużej

Pozdrawiam
Maciek Skura
Moderator: Pasza
Bo nazwa nawet nie pasuje....Maciek Skura pisze:Co wyście się uczepili tak tej popularnej...........i w walaniem do niej Patroli, Suzuk i innych
Niech to będzie klasa dla GAZ-ów/ UAZ-ów....
a nie lepiej zrobić ankietę lub jakąś listę z zapytaniem :Maciek Skura pisze:
Jak kilku chętnych stwierdzi ,że chce jeździć suzukami to stworzą klasę zamknietą i jeżdzą.
A jak będzie tak że chetnych do jazdy suzukami będzie np. 4-8 to można stworzyć klasę np. " S1" i też będzie dobrze.
To dotyczylo tych rajdowych willysow , fordow GP i gazow 67 , ktore tam w tym regulaminie przeczekaly zmiany po drugiej wojnie swiatowej .Maciek Skura pisze:Jak mamy dyskutować nad tym czy klasa P ma się nazywać RETRO albo inaczej to ja wymiękam .
Maciek , prosze przestan polemizowac z moimi zartami .Maciek Skura pisze:A komu to szacowne grono przeszkadza?- zoastało to grono z czasów kiedy większośc zawodników jeździła Willysami... ( a jak komus w przypływie wielkiej radości zechce się jeździć Czapajewem z silnikiem wołgi to dlaczego ma sie scigać z innymi nowymi wydumkami lub fabrycznymi autami )
Wszyscy naokoło narzekają na regulamin i jakieś chore mity a propo niego przytaczają .
Nikomu nie chce się usiąść i spisać swoje propozycje a najlepiej jeszcze skrzyknąć grupę nowych ludzi chcących startować w jakiejs tam klasie.
Problem jest w tym , ze trudno jest znalezc grupe ludzi dysponujaca jedna okreslona marka auta . Na imprezach amatorskich trudno nawet znalezc auto , ktore nie byloby w jakis sposob przerobione . OFF-ROAD jest scisle zwiazany z modernizacjami sprzetu i tego raczej nie da sie zmienic ( i dobrze) .Maciek Skura pisze: Jeśli zbierzesz czy ktoś zbierze grupę osób które stwierdza że chcą się ścigać w jeden klasie Patrolami. Suzukami to nie widze przeszkud żeby taka klasę stworzyc i może ona sie nazywać "Popularna - reaktywacja " ( jakoś ta reaktywacja na topie ostatnio jest )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość