IV Runda - Góra Kalwaria...
Moderator: Pasza
- Maciek Skura
-
Czy ktos moze wie, czy organizator ma w planach pozbieranie bramek z OSów, czy zostawia je odrazu na przyszły rok 
Bo OS2 jest nadal częsciowo wytyczony i brameczki oraz taśmy sobie stoją i wiszą w wielu miejscach... tydzień po imprezie
(na OS1 i 3 nie byłem, ale pewnie też smietnik zostawiony)

Bo OS2 jest nadal częsciowo wytyczony i brameczki oraz taśmy sobie stoją i wiszą w wielu miejscach... tydzień po imprezie
(na OS1 i 3 nie byłem, ale pewnie też smietnik zostawiony)
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Rację masz niestety... a jak by tak w przyszłym sezonie nikt nie wystartował- taki ogólny strajk letko protestacyjny np. po to by dać czas dziłaczom na zrobienie porządku?
yyy?
yyy?
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
- plezi
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak sobie przeszukałem dysk i co znalazłem ? kilka filmików zrobionych aparatem (małpką), zmontowałem je kiedyś nawet w jedną całość i podłożyłem dźwięk. Nie traktujcie tego jako profesjonalny fotoreportaż tylko raczej jako zabawę aparatem
niemniej zapraszam do obejrzenia i skomentowania.
L I N K
Pozdrawiam

L I N K
Pozdrawiam

Fajny filmikplezi pisze:Tak sobie przeszukałem dysk i co znalazłem ? kilka filmików zrobionych aparatem (małpką), zmontowałem je kiedyś nawet w jedną całość i podłożyłem dźwięk. Nie traktujcie tego jako profesjonalny fotoreportaż tylko raczej jako zabawę aparatemniemniej zapraszam do obejrzenia i skomentowania.
L I N K
Pozdrawiam

T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
yyyyy.... Kochani, niechcący pojawilisny sie w temacie z ZESZŁEGO roku
Więc może wróćmy do III-ej rundy w Górze Kalwarii?
Ps. Carlos, szczerze powiedziawszy już myslałem o zbojkotowaniu przyszłorocznej Góry Kalwarii, jesli oczywiscie będzie przebiegać po tej samej trasie!
AK Polski robi nas normalnie w chu... serwujac nam co rok to samo gówno!!!

Więc może wróćmy do III-ej rundy w Górze Kalwarii?
Ps. Carlos, szczerze powiedziawszy już myslałem o zbojkotowaniu przyszłorocznej Góry Kalwarii, jesli oczywiscie będzie przebiegać po tej samej trasie!
AK Polski robi nas normalnie w chu... serwujac nam co rok to samo gówno!!!
RYSIU
A myślał ktoś o takim numerze jak zrobił Krawczyk z Gór Sowich? Stworzył Automobilklub, zaczął organizować jakiś rajd na który znalazł od samego początku jednego sponsora i tak dzisiaj w RSMP jest jeden z najlepiej zorganizowanych rajdów w tym kraju gdzie również od samego początku przyjeżdżają zawodnicy zagraniczni - RAJD NIKON!
I teraz trzeba by się zastanowić!! czy nie lepiej stworzyć automobilklub, który zająłby się tylko RMPST, szukaniem sponsorów i przede wszystkim organizacją wszystkich rund w roku, nie byłoby komuchów i pierdzieli w zarządzie, a automobilkuby regionalne mogłyby jedynie jakoś tam pomagać, itp.
!!??!!
A myślał ktoś o takim numerze jak zrobił Krawczyk z Gór Sowich? Stworzył Automobilklub, zaczął organizować jakiś rajd na który znalazł od samego początku jednego sponsora i tak dzisiaj w RSMP jest jeden z najlepiej zorganizowanych rajdów w tym kraju gdzie również od samego początku przyjeżdżają zawodnicy zagraniczni - RAJD NIKON!
I teraz trzeba by się zastanowić!! czy nie lepiej stworzyć automobilklub, który zająłby się tylko RMPST, szukaniem sponsorów i przede wszystkim organizacją wszystkich rund w roku, nie byłoby komuchów i pierdzieli w zarządzie, a automobilkuby regionalne mogłyby jedynie jakoś tam pomagać, itp.