szary pisze:Eee tam- opowiadasz, nic do ciebie nie mam bo i z jakiej przyczyny

szary pisze:- sam siebie nie trawię. Szaroryj jestem to fakt- ale obiektywny i k....wsko bezkompromisowy.

Zycze powodzenia w szukaniu pilota

Moderator: Pasza
szary pisze:Eee tam- opowiadasz, nic do ciebie nie mam bo i z jakiej przyczyny
szary pisze:- sam siebie nie trawię. Szaroryj jestem to fakt- ale obiektywny i k....wsko bezkompromisowy.
Napisz czego oczekujesz od pilota,zakres obowiazków i doswiadczenia ,szary pisze:Zanosi się na to, że zostanę bez pilota w tym sezonie. Zapraszam.
Zapomniales dodac o doniesieniu kierowcy do wyra po ewentulanej utracie swiadomosci wieczorem i papierkowym kramie do odrobieniaszary pisze:Pilot powinien umieć czytać notatki i dobrze dyktować, znać trochę techniki klamowania, drzeć się nie musi bo interkom jest. Przydała by się licencja RT albo RII. Koszty imprezy dla pilota to 1\2 wpisowego i spanie. Reszta płacę sam czyli np; paliwo rajdówka, paliwo gejowóz, inne tematy związane z wyjazdem,przygotowaniem auta czy serwisem. Wogóle najważniejsze są chęci, zapał, Ewentualnym chętnym dokładniej wyjaśnie o co biega
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość