Parada
Moderator: Pasza
- Przemysław
- jestem tu nowy...
Parada
Chciałbym zapytać się, czy na jakiś zawodach RMPST spotkaliście się z paradą samochodów terenowych biorących udział w zawodach po ulicach miasta w którym organizowane były zawody? Jeżeli tak to czy podobało Wam się to? Chcę dowiedzieć się jak coś takiego jest oceniane przez kierowców i pilotów, bo z punktu widzenia obserwatorów jest to super atrakcyjne. 

- Maciek Skura
-
- Przemysław
- jestem tu nowy...
- Maciek Skura
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak ma być to niech bedzie z sensem
trzeba wziąść pod uwagę że przed rajdem to wyjdzie w okolicy godziny 7-8 rano w sobote, a to myśle gawiedzi nie zachwyci

a po rajdzie to juz wozy do parady sie nie nadają
kiedyś bywały...niech by i były teraz...ale nie w deszczy i na zimnie, ani bladym świtem
i koniecznie w asyście policji żeby się kolumna nie rwała na każdym skrzyżowaniu
no

trzeba wziąść pod uwagę że przed rajdem to wyjdzie w okolicy godziny 7-8 rano w sobote, a to myśle gawiedzi nie zachwyci

a po rajdzie to juz wozy do parady sie nie nadają
kiedyś bywały...niech by i były teraz...ale nie w deszczy i na zimnie, ani bladym świtem
i koniecznie w asyście policji żeby się kolumna nie rwała na każdym skrzyżowaniu
no

#noichuj
- Przemysław
- jestem tu nowy...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Przemysław
- jestem tu nowy...
Witam ponownie!! No i udało się - parada na Hałdzie będzie!! Policja się zgodziła, cała kolumna przejedzie z bazy rajdu nierozerwalnie na rynek Wałbrzycha, tam odbędzie się przedstawienie załóg, a później już każdy z zawodników samotnie powróci do parku maszyn!! Wszystko to działo się będzie w godzinach popołudniowych pierwszego dnia zawodów - tj. 22 kwietnia!!
BĘDZIE SUPER WIDOWISKO!!!!!!!!!!!!!!!

BĘDZIE SUPER WIDOWISKO!!!!!!!!!!!!!!!

- Przemysław
- jestem tu nowy...
A tak poza tym to wystartowała stronka na temat Hałdy. Nie wiem, czy ktoś ją już wrzucił na forum, jeśli nie to proszę - http://www.rajdhalda.hb.pl/ Miłego przeglądania!!