bo ja kiedys powiedzialem ze jako pilot to ja chetnie... i teraz zaczynam sie obawiac aby o swoj tylek

Moderator: Pasza
no jak tylko takie problemy to nie ma sprawy, gorzej z tym wyluzowaniem, ale jak w trakcie jazdy nie sprawdzasz radia tak jak koro skrecajac jednoczesnie na pas dla ruchu przeciwnego to Luuuuzik!Misiek Bielsko pisze:Spokojnie, nie zrobie Ci krzywdy![]()
Swoje zycie rowniez bardzo sobie cenie od jakiegos czasu, wiec bez obaw![]()
Piloci sa poszukiwani dlatego glownie, ze malo kto jest w stanie regularnie poswiecac czas na starty, ponosic pewne koszty (zreszta wcale nie kosmiczne) i w dodatku byc wyluzowanym![]()
Wiesz roznie bywakonraDZIK pisze:hmmmm... no to mam nadzieje ze za to z liscia sie nie dostaje, bo jak 7 weekendow z rzedu mam dostac w leb, to mnie stara napewno nie posci wiecejBiga pisze:Do tego malo jest takich co lubia byc winni wszystkiego![]()
![]()
bo to zly babon bylStudent pisze:Bo twardym trza być jak Roman Bratny![]()
I wcale nie mam zamiaru rejterować, i mam nadzieję że tym razem nikt mnie nie zakurwi przed samą rundą i bedę się mógł skupić na tym co robię i prawo to będzie prawo a nie lewo![]()
No, bo babon potrafi człowiekowi zrobić burdel w głowie w najmniej odpowiednim momencie.
Pierdoolisz okrutnie...WyRC pisze:Każdy kierowca (właściciel auta rajdowego ) traktuje pilota jako balast konieczny.
ON jest najlepszym kierowcą ,konstruktorem , menażerem itp. A pilot to gość który korzysta z ogromnej wiedzy i potęgi finansowej KIEROWCY- czyli jest dupkiem
Dupek ma mieć zaszczyt że został dopuszczony do Jaśnie Pana.
Dlatego wytrzymuje jeden rajd.
Oczywiście ON uważa że pleps nie powinien zabierać głosu i nigdy nie zrozumie że Gość (pilot) go po prostu olał ........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości