Sezon 2006 zakończony.
Moderator: Pasza
Sezon 2006 zakończony.
Rundą w Gorzowie zakończyliśmy sezon 2006, jak go oceniacie?
Na stronie http://rajdy.korycki.pl/ zamieściliśmy relację z ostatniej rundy, jescze dziś zawiśnie galeria, a jak czas pozwoli to pokusimy się o podsumowanie całego roku RMPST.[/b]
Na stronie http://rajdy.korycki.pl/ zamieściliśmy relację z ostatniej rundy, jescze dziś zawiśnie galeria, a jak czas pozwoli to pokusimy się o podsumowanie całego roku RMPST.[/b]
Re: Sezon 2006 zakończony.
Ja nie będę się wypowiadał publicznie na temat minionego sezonu...Irek pisze:Rundą w Gorzowie zakończyliśmy sezon 2006, jak go oceniacie?
mogłoby paść kilka cierpkich słów...
Jestem optymistą i mam nadzieję ,że przyjdzie lepsze dla RMPST.
pozdrawiam
khm... to moze by tu małe podziekowanko wrzucic 
Jak częśc wie mielismy troche przygód na objeździe, pokonał nas rowek (a wlasciwie my nie pokonaliśmy rowka) przed górką. W rowku opusciły nas resory przednie, zmielił sie most, wyrwał wał napędowy, przestawił reduktor, skonczyło sprzęgło i to w zasadzie chyba wszystko...
No wiec, w imieniu Basi i wlasnym , chcielibyśmy uprzejmie podziękować wszystkim którzy nam pomagali w nocy z piątku na sobote w przywróceniu zuzanny do zycia....
Bedzie po koleji:
Macia, Lucia i Igora, oraz nie wiem kogo jeszcze - którzy po zakończeniu naprawy swoich pojazdów zabrali się za sciągnięcie i wytarganie z zuzki wygietych w chińskie S resorów i mostu, za reanimacje wału ktory był 'nie do zrobienia'. Wtedy kiedy my pojechalismy po nowe graty.
Albertowi.N i Kostuchowi - za pomoc i wsparcie telefoniczne z drugiego konca polski oraz wynalezienie tysięcy telefonów do handlarzy, z ktorych jeden ukazał sie być tym wlasciwym i posiadał czesci ktore oferuje na allegro 'na stanie' a nie 'na poniedzialek'
Tomkowi z Poznania - za pomoc w wyszabrowywaniu mostu i resorów z zuzanki ktora stała u niego na placyku (w tymże Poznaniu wlasnie)
Wszystkim mieszkańcom 'ściany północnej' hotelu metalowiec za to ze wytrzymali nasze prace warsztatowe pod oknami do samego poranka ;D
i tylko odrobinę potem marudzili ;D
I wszystkim tym ktorzy trzymali za nas kciuki żeby udało sie reanimacje przeprowadzić i ruszyć
W sumie operacja naprawy, połączona z wycieczką do poznania po częsci trwała do 7:30 rano
Udało sie wystartować i ukończyć

Jak częśc wie mielismy troche przygód na objeździe, pokonał nas rowek (a wlasciwie my nie pokonaliśmy rowka) przed górką. W rowku opusciły nas resory przednie, zmielił sie most, wyrwał wał napędowy, przestawił reduktor, skonczyło sprzęgło i to w zasadzie chyba wszystko...
No wiec, w imieniu Basi i wlasnym , chcielibyśmy uprzejmie podziękować wszystkim którzy nam pomagali w nocy z piątku na sobote w przywróceniu zuzanny do zycia....
Bedzie po koleji:
Macia, Lucia i Igora, oraz nie wiem kogo jeszcze - którzy po zakończeniu naprawy swoich pojazdów zabrali się za sciągnięcie i wytarganie z zuzki wygietych w chińskie S resorów i mostu, za reanimacje wału ktory był 'nie do zrobienia'. Wtedy kiedy my pojechalismy po nowe graty.
Albertowi.N i Kostuchowi - za pomoc i wsparcie telefoniczne z drugiego konca polski oraz wynalezienie tysięcy telefonów do handlarzy, z ktorych jeden ukazał sie być tym wlasciwym i posiadał czesci ktore oferuje na allegro 'na stanie' a nie 'na poniedzialek'

Tomkowi z Poznania - za pomoc w wyszabrowywaniu mostu i resorów z zuzanki ktora stała u niego na placyku (w tymże Poznaniu wlasnie)
Wszystkim mieszkańcom 'ściany północnej' hotelu metalowiec za to ze wytrzymali nasze prace warsztatowe pod oknami do samego poranka ;D
i tylko odrobinę potem marudzili ;D
I wszystkim tym ktorzy trzymali za nas kciuki żeby udało sie reanimacje przeprowadzić i ruszyć

W sumie operacja naprawy, połączona z wycieczką do poznania po częsci trwała do 7:30 rano

Udało sie wystartować i ukończyć

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Kacper S pisze:Gratulace dla zwyciezców![]()
![]()
Co się stało Szary że nie dojechaliście i wy Igor też![]()
Kiedy będzie więcej fotek z ostatniej rundy...
po raz kolejny zatarły sie pompy paliwa...
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
znaczy sie - wiadomo czemu czezły pompy- podgrzewała je chłodnica i puchły... niestety dopiero na ostatniej rundzie wpadłem na pomysł sprawdzenia łapolektycznie czy pompy sa aby nie za gorące...nie dało sie dotknąć żadnej z pomp na mecie odcinka...
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
koledzy gdzie znajde jakies zdjęcia z Gorzowa, bo Chermol jeszcze nie umieścił na stronie, a chętnie bym sobie coś zobaczył.
Szkoda, że aparatu nie miałem
Pozdrawiam
Szkoda, że aparatu nie miałem

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn wrz 18, 2006 7:30 pm przez Galik, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.rmpst.org/index.php?dzial=zd ... sub=runda7Galik pisze:koledzy gdzie znajde jakies zdjęcia z Gorzowa, bo Chermol jeszcze nie umieścił na stronie, a chętnie bym sobie coś zobaczył.
Szkoda, że aparatu nie miałem![]()
Pozdrawiam
Mało tych zdjęć ale zawsze kilka jest
- Priest
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
ja swoje wysłałem do chermol`a
a tutaj jest próbka fotek - http://canon-board.info/showpost.php?p= ... stcount=24
a tutaj jest próbka fotek - http://canon-board.info/showpost.php?p= ... stcount=24
Pasza, zgadzam się z twoją opinią w 100%(chyba pierwszy raz
)! Dla nas sezon był do d...,i tylko adrenalina na OS-ach i super koleżeńska atmosfera przed i po moze jakoś złagodzić to co myślimy o naszych wynikach!
A organizacyjnie, jak wszyscy to wiedzą bywało różnie,oj różnie! Ale idzie ku lepszemu w tej kwestii.

A organizacyjnie, jak wszyscy to wiedzą bywało różnie,oj różnie! Ale idzie ku lepszemu w tej kwestii.