Ja osobiście uważam że na dzień dzisiejszy, przy aktualnych trasach (np. Gdów

Gdzie nie spojrzec takie klasy są...
Czy uważacie że takie klasy powinny być?
Moderator: Pasza
Zartujesz czy powaznie piszesz?szary pisze:Troche nie jarzę - po co te nowe klasy samochodów z ulicy czy z salonu- jak zwał tak zwał..
Uzytkownicy takich seryjnych aut pragna tytułów mistrzowskich czy co.
W rajdach płaskich mają taką mozliwość bo tam zawsze jest płasko a w terenowych co? - osobne łączki będą i polne drogi aboco?
RMPST to impreza rangi mistrzowskiej i chyba dla tego startują tam samochody odpowiednio silnie przygotowane.
Nie kumam tych nowych klas- może mi który wyjasni
Przede wszystkim może by się ktoś z zagramanicy pofatygował.Wojtek_K pisze:choć z drugiej strony klasy dają większą możliwość trafienia sponsora i lepszego medialnego szumu
ale wymagałoby to chyba drugiej równoległej trasy
Obawiam się Przemek że bronco nie miało nigdy homologacji fia, wiec T2 z nigo nie zrobiszStudent pisze:No dobra. postudiowałem regulamin odnośnie klasy T2 czyli produkcyjnej.
I może mi ktoś powiedzieć gdzie tu jest haczyk i ukryte monstrualne koszty o których piszecie?
No bo załóżmy - mam forda. Wsadzam mu zwężkę odpowiednią, klatkę regulaminową co to musi ważyć tyle i tyle . Reszta generalnie jak w regulaminie..
I co? Muszę załatwić do niego kartę homologacyjną i moge śmigać. Tak mi się przynajmniej zdaje. Niech no mnie kto oświeci gdzie jest w tym wszystkim myk uniemożliwiający start średnio sytuowanemu kierowcy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość