IV Runda - Praha
Moderator: Pasza
IV Runda - Praha
Będziemy mieli 8 rund w tym roku.
IV runda w Czechach w Pradze w terminie 27-29.06.2008
T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: IV Runda - Praha
mirek_to pisze:Będziemy mieli 8 rund w tym roku.

To moze wrozyc naszym polskim wyjebom mocnym splaszczeniemczaykowski pisze:...
postawcie się w sytuacji Czechów, którzy w zamian za to przyjadą swoimi homologowanymi super brykami na polskie wyjeby na które każdy tak tu narzeka

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Może jeszcze nie w tym roku ale w przyszłości na pewnoBiga pisze:To moze wrozyc naszym polskim wyjebom mocnym splaszczeniemczaykowski pisze:...
postawcie się w sytuacji Czechów, którzy w zamian za to przyjadą swoimi homologowanymi super brykami na polskie wyjeby na które każdy tak tu narzeka
T2 optymista
jest wypowiedź Patryka po Rundzie w Suwałkach:
...W dodatku jako jeden z nielicznych korzystałem dzisiaj z „eMTeków”, reszta jechała na MaxiCrossach. Choć koła nam się ślizgały, chcieliśmy się „uczyć” nowego ogumienia, bo w mistrzostwach Czech, w których chcę wystartować, opony kołkowe są zabronione...
Ciekawe jak to się ma do rundy w Pradze która jast też rundą RMPST
- przydała by się jakaś oficjalna informacja na ten temat.
Nie uśmiecha mi się kupowanie kompletu opon na jedną rundę
...W dodatku jako jeden z nielicznych korzystałem dzisiaj z „eMTeków”, reszta jechała na MaxiCrossach. Choć koła nam się ślizgały, chcieliśmy się „uczyć” nowego ogumienia, bo w mistrzostwach Czech, w których chcę wystartować, opony kołkowe są zabronione...
Ciekawe jak to się ma do rundy w Pradze która jast też rundą RMPST

T2 optymista
Mirek my będzimy startować w RMPST więc będą nas traktować po Polsku:)) Patryk pojedzie któro mowiąc 2w1 więc musi spełnić normy polskie i czeskie:))mirek_to pisze:jest wypowiedź Patryka po Rundzie w Suwałkach:
Ciekawe jak to się ma do rundy w Pradze która jast też rundą RMPST- przydała by się jakaś oficjalna informacja na ten temat.
nas to nie obowiązuje.
takie przynajmniej ja mam informacje:))