V runda Drezdenko
Moderator: Pasza
V runda Drezdenko
Regulamin i harmonogram
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/?imprezaID=1242
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/?imprezaID=1242
Jako że aspiracje duże som
to ja poproszę roadbook wg.przepisów FIA
Jak wiadomo, na ostatniej rundzie był jaki był, więc teraz po angielsku i z poprawną wielkością czcionek będzie jak ulał
Jak by w razie W nie było wiadomo o co chodzi to zamieszczam ściągę :
http://www.wroclaw4x4.org/Extra/Arek/ro ... wg_FIA.pdf
Som
tam podane np. wielkości znaków dotyczących odległości i inne fajne rzeczy 

Jak by w razie W nie było wiadomo o co chodzi to zamieszczam ściągę :
http://www.wroclaw4x4.org/Extra/Arek/ro ... wg_FIA.pdf
Som

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Sluchaj, na ostatniej rundzie byl nie taki zly, nawet bledow nie bylo za duzo. Widywalem gorsze.Biga pisze:Jako że aspiracje duże somto ja poproszę roadbook wg.przepisów FIA
...
Natomiast nie wiem czy jak sie bedziesz tak upieral zeby wprowadzac te wszystkie przepisy fia tak dokladnie to czy nam tych jebanych klas T nie wprowadza szybciej niz przypuszczamy i wtedy to dopiero pokrakiem w kolo trzepaka pojezdzisz pod domem. No chyba ze juz macie auto w klasie T1???
Jak ma iść nowe, to ja osobiście nie chcę się roztrzasnąć na jakimś baobabie przy 130 kmh bo ktoś się pomylił.konraDZIK pisze:Sluchaj, na ostatniej rundzie byl nie taki zly, nawet bledow nie bylo za duzo. Widywalem gorsze.Biga pisze:Jako że aspiracje duże somto ja poproszę roadbook wg.przepisów FIA
...
Natomiast nie wiem czy jak sie bedziesz tak upieral zeby wprowadzac te wszystkie przepisy fia tak dokladnie to czy nam tych jebanych klas T nie wprowadza szybciej niz przypuszczamy i wtedy to dopiero pokrakiem w kolo trzepaka pojezdzisz pod domem. No chyba ze juz macie auto w klasie T1???

Klasy T już som. Chyba coś Ci umknęło

Co będzie w przyszłym roku to chyba nawet Stwórca nie wie.
Nowe przyjdzie w bólach, ale przyjdzie, wiec trzeba wymagania od obu stron podnosić równolegle. Inaczej nastąpi nierównowaga sił i nie będziemy mieli żadnych argumentów w ręce do obrony. Pewnie się mylę, ale takie jest moje zdanie.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
1) to raczej 130 w drzewo nie wyrzniesz, chyba ze oszukujecie cos z pojemnoscia silnikaBiga pisze:
Jak ma iść nowe, to ja osobiście nie chcę się roztrzasnąć na jakimś baobabie przy 130 kmh bo ktoś się pomylił.![]()
ma być super czytelny i już.
Klasy T już som. Chyba coś Ci umknęło![]()

2) klasy T SOM, ale jeszcze kwestia zamiany skrotu O2 czy tam O3 na KJST albo Challenge ale chyba w takiej klasie nie chcesz jezdzic co?
3) co do sily argumentow i rownowagi sil masz Swieta Racje - popieram
Tak troszke przy okazji drezdenka - gdzie ma byc potwornie dlugi OS - i przy okazji Łasku - gdzie tez mial byc
ale sie skrocil do 2,5 km.
Jeden madrala z plaskich rajdow co z nim gadalem powiedzial tak: "Trzeba bylo zastrajkowac. Nie jechac OS-u 2,5 km. Kazac organizatorowi zwrocic wpisowe i koszty dojazdu. Nastepnym razem sie zastanowi 3 razy zanim was tak oleje".
Ja wiem ze to latwo mowic bo kazdy z nas zawsze sobie pomysli ze lepiej jechac 2,5 niz nic. Ale moze czasem w ekstermalnym przypadku tak trzeba postapic.
Pisze to poniewaz nie mozemy wykluczyc ze jak przyjedziemy do drezdenka to sie okaze ze OS ma nie 15 tylko 1,5 i co wtedy?
domator

Jeden madrala z plaskich rajdow co z nim gadalem powiedzial tak: "Trzeba bylo zastrajkowac. Nie jechac OS-u 2,5 km. Kazac organizatorowi zwrocic wpisowe i koszty dojazdu. Nastepnym razem sie zastanowi 3 razy zanim was tak oleje".
Ja wiem ze to latwo mowic bo kazdy z nas zawsze sobie pomysli ze lepiej jechac 2,5 niz nic. Ale moze czasem w ekstermalnym przypadku tak trzeba postapic.
Pisze to poniewaz nie mozemy wykluczyc ze jak przyjedziemy do drezdenka to sie okaze ze OS ma nie 15 tylko 1,5 i co wtedy?
domator
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Tak w kwestii olewania nas przez dzialaczy...
W Łasku podczas odbioru administracyjnego grzecznie zadalem pytanie, dlaczego i o ile jest skrocona trasa rajdu. Odpowiedz Pana Kierownika po kilku zlosliwosciach:
"Ale jakie to ma dla Ciebie znaczenie?".
No kuuurrwa ma takie, ze place 400 zyli za trase. Nie wiem tylko, czemu riposta przyszla mi do glowy dopiero pozniej. Dajemy sie dymac po prostu. Najgorsze jest to, zepewne nawet jak skroca trase w Drezdenku, to po 11 godzinach z laweta i przy perspektywie dlaszych 11 z powrotem i tak pojedziemy te osrane oesy...
Ale to juz ostatni sezon
W Łasku podczas odbioru administracyjnego grzecznie zadalem pytanie, dlaczego i o ile jest skrocona trasa rajdu. Odpowiedz Pana Kierownika po kilku zlosliwosciach:
"Ale jakie to ma dla Ciebie znaczenie?".
No kuuurrwa ma takie, ze place 400 zyli za trase. Nie wiem tylko, czemu riposta przyszla mi do glowy dopiero pozniej. Dajemy sie dymac po prostu. Najgorsze jest to, zepewne nawet jak skroca trase w Drezdenku, to po 11 godzinach z laweta i przy perspektywie dlaszych 11 z powrotem i tak pojedziemy te osrane oesy...
Ale to juz ostatni sezon

Tez mysle, ze zliczyli OS'y razem z dojazdowkami i nie odjeli od dojazdowek OS'ow. Po czym wyszlo jak wychodzi zawszeDominika pisze:... ten harmonogram ma dodane os+ dojazdówki i jakos zliczone ...

Czyli jak zwyklemirek_to pisze:Chyba że przyjedzie Gajowy Marucha i zrobi blokadę drogi

Re: rmpst
Madralo - lepiej potwierdz ile moga miec te dojazdowki? Mozliwe jest zeby bylo 80+120 w sumie?Siara pisze:raczej jakiś rolnik Marucha,oby nie,jest ok. 17 km łąk x4 i ok 5km górek x 4,
będzie fajno przyjeżdzać nie marudzić.pzdr Marek Siarek
domator