runda w Pradze?
Moderator: Pasza
runda w Pradze?
Panowie,
ja wiem ze za 3 dni Gorzow ale czas szybko plynie.
Czy macie jakies szczegoly dotyczace nastepnej rundy (Praga)? Czy ktorys z naszych automobilklubow jest odpowiedzialny za te runde zeby zapytac?
Czy tez jestesmy pozostawieni standardowo sami sobie i sie mamy martwic o zapisy, wpisowe, itd...
Jedyna informacja jaka ja mam od Wlodka Grajka ktory jezdzil we Vsetinie w weekend jest taka ze .... rundy w Pradze ma nie byc.
Ale to oczywiscie info z parku serwisowego wiec mocno nieoficjalne.
domator
ja wiem ze za 3 dni Gorzow ale czas szybko plynie.
Czy macie jakies szczegoly dotyczace nastepnej rundy (Praga)? Czy ktorys z naszych automobilklubow jest odpowiedzialny za te runde zeby zapytac?
Czy tez jestesmy pozostawieni standardowo sami sobie i sie mamy martwic o zapisy, wpisowe, itd...
Jedyna informacja jaka ja mam od Wlodka Grajka ktory jezdzil we Vsetinie w weekend jest taka ze .... rundy w Pradze ma nie byc.
Ale to oczywiscie info z parku serwisowego wiec mocno nieoficjalne.
domator
- Maciek Skura
-
- Robert suzuka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
Chyba trzeba wpisowe płacić bo niedługo będzie drozej
2 tygodnie zostały a tu ani widu ani słychu. Chyba jakaś informacja by się przydała bo wszyscy juz raz wszystko przełozyli z poprzedniego terminu. Mam złe przeczucia ze jakieś jaja się tu robią i jak zwykle my nie wiemy nic. Naprawdę w tym roku jest wszystko dopięte na ostatni guzik. Ja juz grzeję furę.
Ale będziemy się ścigać w Czechach.
Chyba trzeba wpisowe płacić bo niedługo będzie drozej

2 tygodnie zostały a tu ani widu ani słychu. Chyba jakaś informacja by się przydała bo wszyscy juz raz wszystko przełozyli z poprzedniego terminu. Mam złe przeczucia ze jakieś jaja się tu robią i jak zwykle my nie wiemy nic. Naprawdę w tym roku jest wszystko dopięte na ostatni guzik. Ja juz grzeję furę.
Ale będziemy się ścigać w Czechach.

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Ja rozmawialem w srode z Telowskim i powiedzial ze jeszcze w tym tyg bedzie wiadomo. Zadzwonie do niego w poniedzialek.
A czy jest jakas strona www o tym rajdzie oprocz www.rally-raid.eu?
domator
A czy jest jakas strona www o tym rajdzie oprocz www.rally-raid.eu?
domator
- Robert suzuka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Najnowsze info jest takie ze czescy bracianawet nie odbieraja telefonow. P. Tełowski mowił mi ze dzisiaj ma byc jakas komisja i maja podjac decyzje (najprawdopodobniej o odwolaniu).
domator
PS. Swoja droga to dla mnie troszke padl mit czechow i ich rajdow crosscountry. Na vsetinie bylo 9 samochodow, w walbrzychu nie pokazali specjalnie niczego ciekawego (oczywiscie oprocz nokautu zapletala
, organizacja rundy w pradze - jak u nas w PZM, itd... Jeden szajs z rodzimymi popierdolkami....
domator
PS. Swoja droga to dla mnie troszke padl mit czechow i ich rajdow crosscountry. Na vsetinie bylo 9 samochodow, w walbrzychu nie pokazali specjalnie niczego ciekawego (oczywiscie oprocz nokautu zapletala

- Maciek Skura
-
Sam fakt, ze niecałe 2 tygodnie przed impreza nie ma inforamacji czy jest czy nie, urąga zawodnikom
Przecież trzeba rezerwować hotele, wykupić winiety na poruszanie się po Czechach. Nie wspomnę o regulaminie uzupełniającym, który reguluje np. kwestię opon.
Traktują nas jak zło konieczne
PS. Raz w tym roku popłynąłem na rezerwacji noclegu (taki wyrywny bylem) i więcej nie mam zamiaru.

Traktują nas jak zło konieczne

PS. Raz w tym roku popłynąłem na rezerwacji noclegu (taki wyrywny bylem) i więcej nie mam zamiaru.

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Zgadzam, sie. mam w dupie jazde na rajd w ostatniej chwili, bo nagle sie zdecyduja. Co mam juz wozic spakowana torbe w samochodzie i kask w razie "W"? oszolomy...Biga pisze:Las nie las, ale chyba przeginają i coś z tym zrobić należnyMisiek Bielsko pisze:To moze jednak zastrajkujemy?
(juz widze las rak)