Moderator: Misiek Bielsko
Banzaj_1 pisze:Kasa poszła ale nie wiem jak z noclegiem. Może gdzieś się wciśniemy?
...potwierdzam - fura mu kleklaFlor pisze:niestety z powodu strat po Magamowych jestem zmuszony odwołać mój udziałmam rezerwację pokoju 2 os którą też zwalniam
tak, na terenie ogrodzonym dozorowanym MGOSiR w Ilzy, tylko trzeba im wczesniej taki akces zglosickpeugeot pisze:Banzaj_1 pisze:Kasa poszła ale nie wiem jak z noclegiem. Może gdzieś się wciśniemy?
piotr
czy w miejscu zbiórki będzie można nocować w przyczepie kempingowej - sa do tego miejsca?
NIEonasz pisze:Noclegi i baza są w tym samym miejscu co w zeszłym roku?
szkoda ... jak zobaczy foty, bezie zalowal73 pisze:W związku z nagłym końcem mojego silnika muszę odwołać nasz udział w pikniku. Tym samym zwalniam miejsce.Życzę wesołej zabawy .
...jak umiesz: jezdzic autem z napedem na 4x4, pływać, fruwać, strzelać, przezyc bez cywilizacji pare godzin, dobrze sie bawic w gronie takich samych jak ty porabancow ...jak lubisz: krzaki rysujace twoj kosciolowy samochod, komary, zapach przypieczonego blota na wydechu, wode w butach, smrod w aucie, pomylki w roadbooku, zimne piwo i gorace rytmy...madziam pisze:zaczynam się bać![]()
4x4piotr pisze: ...jak umiesz: jezdzic autem z napedem na 4x4, pływać, fruwać, strzelać, przezyc bez cywilizacji pare godzin, dobrze sie bawic w gronie takich samych jak ty porabancow ...jak lubisz: krzaki rysujace twoj kosciolowy samochod, komary, zapach przypieczonego blota na wydechu, wode w butach, smrod w aucie, pomylki w roadbooku, zimne piwo i gorace rytmy...to jest duza szansa na przezycie soboty 19-tego
48/ 6163340Metale pisze:A będzie można pod namiotem spać na MOSiR przy przyczepach?
73 - od czego adaptujesz 1.6?
I w jednym zdaniu opisał co się będzie działo, jak Janek z Czarnolasu!4x4piotr pisze:...jak umiesz: jezdzic autem z napedem na 4x4, pływać, fruwać, strzelać, przezyc bez cywilizacji pare godzin, dobrze sie bawic w gronie takich samych jak ty porabancow ...jak lubisz: krzaki rysujace twoj kosciolowy samochod, komary, zapach przypieczonego blota na wydechu, wode w butach, smrod w aucie, pomylki w roadbooku, zimne piwo i gorace rytmy...madziam pisze:zaczynam się bać![]()
to jest duza szansa na przezycie soboty 19-tego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości