slawkol5 pisze:Wiem,bo bywam u WAS od kilku lat i zawsze w light a i tak bywało ciężko.Moje pytanie dotyczy tego ,czy w klasie z windą trochę ujadę.Pozdro Kołek
Spokojnie, ujadą

Moderator: Misiek Bielsko
slawkol5 pisze:Wiem,bo bywam u WAS od kilku lat i zawsze w light a i tak bywało ciężko.Moje pytanie dotyczy tego ,czy w klasie z windą trochę ujadę.Pozdro Kołek
Błota i wody będzie w sam raztuning_fun pisze:No miejmy nadzieje że do zobaczenia w sobote. Mam pytanie, dużo będzie błota i wody po drodze ?
Listę aktualizujemy codziennie około południaLuk83 pisze:czy aktualizujecie liste uczestników na bieżąco??
Spokojnie Klopsie, dla Ciebie na czas próby osuszymy podmokły terentuning_fun pisze:No właśnie to mnie martwi DanieluNie chce się utopić po prostu, juz mam 4 automat do świec w Patrolu i powoli zaczyna na allegro brakować
tuning_fun pisze:Hahahaha, dobre ! Mam nadzieje że będzie troche zabawy przy niektórych pieczątkach , a prawdziwego bagna po klamki nie zabraknie tym z mechanikami![]()
A tak serio to o wode pytam jeszcze z powodu nowych głosniczków, nie po to je montowałem wczoraj przez godzinę !
Jeszcze jedno pytanie, start według listy startowej i numerów?
Kup w elektrycznym hermetyczną puszkę, 1 metr kabla z 20 żyłami, 1 dławik do kabla i przenieś automat do świec pod maskę. 2 godz zabawy i zrobione. Ja po pierwszym razie tak zrobiłem i od tego czasu mam spokój. A co do głośników to schowaj w karton w domu.tuning_fun pisze:Hahahaha, dobre ! Mam nadzieje że będzie troche zabawy przy niektórych pieczątkach , a prawdziwego bagna po klamki nie zabraknie tym z mechanikami![]()
A tak serio to o wode pytam jeszcze z powodu nowych głosniczków, nie po to je montowałem wczoraj przez godzinę !
Jeszcze jedno pytanie, start według listy startowej i numerów?
od piątku są na stronie Panie Klopsietuning_fun pisze:Jakieś wyniki może?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość