VII Iłżecki Piknik Terenowca
Moderator: Misiek Bielsko

fota ze strony Klubu Mielec 4x4 /poprzedni własciciel/
jak widac Suzuka nie jezdzila w terenie
nie uczestniczyla w rajdach,
uzytkowala ja kobieta, nieeeee 80 letni emeryt

Ostatnio zmieniony śr cze 13, 2007 7:22 pm przez Koyot, łącznie zmieniany 1 raz.
GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
- IWO_FERCIA
-
taaaaaa to ja jade na żywioł
olej ma
plyn ma
silnik tez cos mruczy
to co jest "złe lub do wymiany" napewno sie ujawni
caly samochod to "radosna tworczosc poprzednich wlascicieli"
dlatego jak uda mi sie dojechac chetnie wysłucham wykładu na temat mojej Suki "co tam własciwie jest"
z grubsza - jakisik gaznik polski, jakisik przelozenia calmini, jakisik waly dziwne itp.
3 dzien odkrywan nowe wynalazki
olej ma
plyn ma
silnik tez cos mruczy
to co jest "złe lub do wymiany" napewno sie ujawni

caly samochod to "radosna tworczosc poprzednich wlascicieli"
dlatego jak uda mi sie dojechac chetnie wysłucham wykładu na temat mojej Suki "co tam własciwie jest"

z grubsza - jakisik gaznik polski, jakisik przelozenia calmini, jakisik waly dziwne itp.
3 dzien odkrywan nowe wynalazki

cd info
...juz jutro bede sie wital z niektorymi z Was...z reszta spotykamy sie przed 9.oo w Chotczy n/wisla gwoli przypomnienia:
-trasa ok 70/80 km ( a niektorym wyjdzie wiecej
) trza zaobroczyc fury / quady coby wam wachy starczylo;
-czy juz wspominalem, ze jedziemy tez przez lasy...odciagi i takie tam wskazane jak sie wasze lakiery boja jezyn
;
-moze byc b.goraco wg. prognoz...wezcie to pod uwage...w h2o zaopatrzycie sie na miejscu, browas z lodowki...;
-zapowiada sie naprawde duzo zalog...trasa dluga to sie rozjada...ale punktualnosc porannej rejestracji i odprawy to mus coby was w skwarze dlugo nie trzymac (dzieci tez beda)
;
-proby stopniowane od najlzejszej do najciezszej i tu uwaga...wjada na nie tylko wypasione i doswiadczone zalogi...sory ale bezp i dobra zabawa jest mottem zlotu...reszta foto video oklaski itp...
-nie jedzcie za wiele po drodze bo po ostatniej probie juz w ilzy na bazie/mgosir czeka was jak zawsze tradycyjna grochowa, pachnacy chlebus wioskowej piekarni, pyszna kielbaska na wieczorne ognisko i zimniutkie/mam nadzieje piweczko z kija...
-wieczorne atrakcje w ilzy to: artystyczne wystepy w ramach "ilzeckich dni kultury", "noc w muzem" WARTO! i cus tam na zamku o duchach tez sie mowi...
-w niedziele rozwazam dla najbardziej wyspanych
po potwierdzeniu tego faktu alkomatem ....
mala wycieczke po okolicy ilzy...
...wezcie ze soba duza dawke luzu i pozytywnego nastawienia oraz instrumenty wszelkie na ktorych mniej lub bardziej potraficie zagrac...do zobaczenia piotr
-trasa ok 70/80 km ( a niektorym wyjdzie wiecej

-czy juz wspominalem, ze jedziemy tez przez lasy...odciagi i takie tam wskazane jak sie wasze lakiery boja jezyn

-moze byc b.goraco wg. prognoz...wezcie to pod uwage...w h2o zaopatrzycie sie na miejscu, browas z lodowki...;
-zapowiada sie naprawde duzo zalog...trasa dluga to sie rozjada...ale punktualnosc porannej rejestracji i odprawy to mus coby was w skwarze dlugo nie trzymac (dzieci tez beda)

-proby stopniowane od najlzejszej do najciezszej i tu uwaga...wjada na nie tylko wypasione i doswiadczone zalogi...sory ale bezp i dobra zabawa jest mottem zlotu...reszta foto video oklaski itp...
-nie jedzcie za wiele po drodze bo po ostatniej probie juz w ilzy na bazie/mgosir czeka was jak zawsze tradycyjna grochowa, pachnacy chlebus wioskowej piekarni, pyszna kielbaska na wieczorne ognisko i zimniutkie/mam nadzieje piweczko z kija...
-wieczorne atrakcje w ilzy to: artystyczne wystepy w ramach "ilzeckich dni kultury", "noc w muzem" WARTO! i cus tam na zamku o duchach tez sie mowi...
-w niedziele rozwazam dla najbardziej wyspanych

...wezcie ze soba duza dawke luzu i pozytywnego nastawienia oraz instrumenty wszelkie na ktorych mniej lub bardziej potraficie zagrac...do zobaczenia piotr
ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?
nie nie niee
samobsługa
barman to ciezka robota
jeden chce piane na 2 palce
drugi wlace nie chce - lałem z innego kranu
cieplawe bylo
no i co 3 klient to "ciezki" klient, rozrabiac chce ja nie mam postury aby od złoba za kark wyciagnac
jak byla samoobsluga po 22 bylo OK
Pivska bylo na tyle ze i miejscowe sie opiły
samobsługa
barman to ciezka robota
jeden chce piane na 2 palce
drugi wlace nie chce - lałem z innego kranu

no i co 3 klient to "ciezki" klient, rozrabiac chce ja nie mam postury aby od złoba za kark wyciagnac

jak byla samoobsluga po 22 bylo OK
Pivska bylo na tyle ze i miejscowe sie opiły

hmm
"ARO10,4>JeepWagoneer>KiaSportage>SJ"Rumpel">LRDiscovery...ewolucja?"
ja to nazywam DEEWOLUCJA "nowe" słowo
o ile rozwoj od ARO do Suzuki bylo dobrym kierunkiem, to obecny kierunek w strone Angielskiej motoryzacji to 100% cofanie sie w rozwoju
2-3 lata bez Suzy jak sobie z tym radzisz ? nie wiem
"ARO10,4>JeepWagoneer>KiaSportage>SJ"Rumpel">LRDiscovery...ewolucja?"
ja to nazywam DEEWOLUCJA "nowe" słowo
o ile rozwoj od ARO do Suzuki bylo dobrym kierunkiem, to obecny kierunek w strone Angielskiej motoryzacji to 100% cofanie sie w rozwoju

2-3 lata bez Suzy jak sobie z tym radzisz ? nie wiem

- michal_cobra
-
- michal_cobra
-
Byłem w Chotczy tydzień temu.
Jechałem od Lipska i droga była oznakowana, więc spoko trafisz. A kolejne Chotcze są po drodze jakby co.
Ale skoro mamy jechać wzdłóż Iłżanki to chyba chodzi o Chotczę Dolną (chociaż my dojechaliśmy do Chotczy bez dopisku Dolna, Józefów etc).
A co do barmanowania.... nie pamiętam Cię na tym stanowisku.

A co do barmanowania.... nie pamiętam Cię na tym stanowisku.

cd info
zbiorka, rejestracja i odprawa: chotcza gorna tam gdzie szkola, urzad gminy i sklep gs-u (kiedys teraz priv) postarajcie sie byc przed 9.oo coby rejestracja poszla szybko i sprawnie...juz sie nie moge na was doczekac...a koyot ma zmiane barmana do ktorej chce potem samoobsluga
aco niech tez ma luza...
co do reszty to suzy snia mi sie po nocach tak, ze nie powiedzialem jeszcze ostatniego solowa...moze odkupie od koyota lub wygram w pokerka...
natomiast na krym tym sie raczej w 3 osoby pojechac nie da

co do reszty to suzy snia mi sie po nocach tak, ze nie powiedzialem jeszcze ostatniego solowa...moze odkupie od koyota lub wygram w pokerka...

ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?