VIII Iłżecki Piknik Terenowca
Moderator: Misiek Bielsko
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
- Paweł Pajak
-
- IWO_FERCIA
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
Skąd wiesz,że zaliczyłem nocke na budowieIWO_FERCIA pisze:Jeszcze nie wiem bo Wojtek dzisiaj nockę na budowie zaliczył .... a teraz jest w pracy .... musi trochę odpocząć ....ArtekRadom pisze: a o której startujecie z łodzi

Ca za jakas inwigilacja

a juz tak było fajnie...
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom
- IWO_FERCIA
-
Wojtek Bratford pisze:Ca za jakas inwigilacjapodsłuchy,dyktafony...znowu sie zaczyna
![]()
a juz tak było fajnie...
A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE

A jeśli chodzi o Iwonę....

he he... Iwona ma wiele ukrytych talentów

Niegdyś tylko (albo aż) PILOT....teraz szczęśliwa posiadaczka Daihatsu Feroza 

- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
Bardzo wszystkim dziękujemy, szczególnie Organizatorom za niespodziankę:) Dzieciaki nadal przeżywają;) powrót do wawy niedzielnym wieczorkiem prawie w nocy po małej doadtkowej objazdówce. Do zobaczenia za rok .
Ostatnio zmieniony pn cze 16, 2008 5:45 pm przez Paulina, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeep Liberty Renegade
xxx
DZIEKUJEMY WSZYSTKIM DUZYM I MALYM UCZESTNIKOM VIII IPT
...jeszcze raz potwierdziliscie teze, ze klimat imprezy zalezy od nas samych...dzisiaj dowiedzielismy sie, ze nasza wycieczka byla pod czujnym acz niewidocznym dla nas nadzorem ze strony sluzb lesnych nadlesnictw, ktore mialy nazwijmy to...pewne problemy z wczesniejszymi imprezami na swoim terenie...ocene dostalismy celujaca - otwierajac sobie tym samym w przyszlosci mozliwosc korzystania z ich goscinnosci. Myslimy o zorganizowaniu przy Waszej pomocy blizej jesieni duzej akcji z cyklu sadzimy drzewa/sprzatamy las ....z atrakcjami dla maluchow oraz gawedami o lesie i jego mieszkancach przy wspolnym ognisku z ludzmi lasu...grochowce i kielbaskach, impreza bez wpisowego - chyba, ze zechcecie pamiatkowe koszulki i naklejki ...napiszcie co o tym sadzicie...a my zajmiemy sie reszta...
DZIEKUJE TEZ WSZYSTKIM, ktorzy w wiekszy czy mniejszy sposob wlaczyli sie w pomoc przy organizacji VIII IPT oraz wieczornej imprezy integracyjnej...bez Waszej pomocy nawet bysmy sie do Pikniku nie przymierzali...
...no i na koniec informacja dla tych zalog z listy VIII IPT, ktore pomimo naszej goracej prosby o informowaniu nas w przypadku rezygnacji z przyjazdu nie uczynily tego pozbawiajac innych, ktorzy byli chetni mozliwosci przyjazdu a nas wpedzajac w klopoty organizacyjne ...z przykroscia musze was poinformowac, ze nie uwzglednimy waszych zgloszen na nastepny Piknik...chyba, ze sie zrehabilitujecie np. sponsorowaniem koszulek/naklejek itp...na planowane na jesien sprzatanie lasu/sadzenie drzew
...nie zamierzam ujawniac waszych nickow na forum chociaz byly i takie glosy wsrod uczestnikow...bo i po co...impreza finansowo na szczescie sie zbilansowala - dzieki duzym negocjacjom z kateringiem i reszta...ale mamy nauczke i bez bezzwrotnej zaliczki na przyszlosc sie chyba nie obejdzie...dla ciekawych dodam tylko, ze nie dopisali ci co najwiecej na forum gadaja ...normalne
...
no i ZAPRASZAMY ZA ROK NA IX IPT

DZIEKUJE TEZ WSZYSTKIM, ktorzy w wiekszy czy mniejszy sposob wlaczyli sie w pomoc przy organizacji VIII IPT oraz wieczornej imprezy integracyjnej...bez Waszej pomocy nawet bysmy sie do Pikniku nie przymierzali...
...no i na koniec informacja dla tych zalog z listy VIII IPT, ktore pomimo naszej goracej prosby o informowaniu nas w przypadku rezygnacji z przyjazdu nie uczynily tego pozbawiajac innych, ktorzy byli chetni mozliwosci przyjazdu a nas wpedzajac w klopoty organizacyjne ...z przykroscia musze was poinformowac, ze nie uwzglednimy waszych zgloszen na nastepny Piknik...chyba, ze sie zrehabilitujecie np. sponsorowaniem koszulek/naklejek itp...na planowane na jesien sprzatanie lasu/sadzenie drzew

...nie zamierzam ujawniac waszych nickow na forum chociaz byly i takie glosy wsrod uczestnikow...bo i po co...impreza finansowo na szczescie sie zbilansowala - dzieki duzym negocjacjom z kateringiem i reszta...ale mamy nauczke i bez bezzwrotnej zaliczki na przyszlosc sie chyba nie obejdzie...dla ciekawych dodam tylko, ze nie dopisali ci co najwiecej na forum gadaja ...normalne

...

Ostatnio zmieniony ndz cze 15, 2008 3:01 pm przez 4x4piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?
- IWO_FERCIA
-
Cześć
Przede wszystkim zgodnie z tradycją meldujemy szczęśliwy powrót do domu.
Dziękujemy za: super atmosferę, świetną organizację, niespodzianki i OS-owe atrakcje, wieczorną intergrację.
Wielki szacunek dla Organizatorów - za konsekwencję upór i miłość do off-roadu.
Za rok też do Was przyjedziemy
(a jak dobrze pójdzie stracę super pilota a za to przybędzie jeden wózek więcej - mojego pilota-tki)

Dziękujemy za: super atmosferę, świetną organizację, niespodzianki i OS-owe atrakcje, wieczorną intergrację.
Wielki szacunek dla Organizatorów - za konsekwencję upór i miłość do off-roadu.
Za rok też do Was przyjedziemy

Rrakieta Rakieta
Arkę Noego zbudował jeden amator Titanica armia profesjonalistów
Noe był kobietą
Arkę Noego zbudował jeden amator Titanica armia profesjonalistów
Noe był kobietą
- DodgeManiac
- jestem tu nowy...
Również ja się odmeldowuję z moim mikropilotem. Serdecznie dzięki Piotrze i reszto Organizatorów za wspaniałą zabawę zarówno w dzień jaki i wieczorkiem. Myślę, że rozśpiewany pociąg przejdzie do historii
))))
Dziękuję wszystkim Uczestnikom za wspaniałą atmosferę i cierpliwość na OSie
) Dzięki Waszej pomocy pokonałem ten wredny pagórek
Piszę się oczywiście na wszystkie imprezy o których Piotr wspominał

Dziękuję wszystkim Uczestnikom za wspaniałą atmosferę i cierpliwość na OSie

Piszę się oczywiście na wszystkie imprezy o których Piotr wspominał
Był Dodge Kanciak 3,0, Pajero 2,5D, Feroza a teraz jest Chevy Blazer 4,3
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich także już z domowego zacisza.Dziekuje za to,że mogłem być z Wami-jak zawsze zabawa była przednia i z całą pewnością w kolejnych imprezach z przyjemnością wezmę udział.
Iwonka dołączam do Twoich podziękowań dla chłopaków i trafnie to ujęłaś,że Oni robią to z miłości do off-roadu ale także z miłości do ludzi i za to im chwała.
Jeszcze słówko w sprawie niespodzianki jaką Piotr nam zgotował-znakomity pomysł z tym pociągiem-na długo zapamiętamy wspólną drogę powrotną,pszczółke Maje,lalke Zuzie i ...przeżyj to sam...
pozdrowienia dla zaprzyjaźnionych Leśników
Iwonka dołączam do Twoich podziękowań dla chłopaków i trafnie to ujęłaś,że Oni robią to z miłości do off-roadu ale także z miłości do ludzi i za to im chwała.
Jeszcze słówko w sprawie niespodzianki jaką Piotr nam zgotował-znakomity pomysł z tym pociągiem-na długo zapamiętamy wspólną drogę powrotną,pszczółke Maje,lalke Zuzie i ...przeżyj to sam...

pozdrowienia dla zaprzyjaźnionych Leśników

Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
- Bogdan 4x4
-
- IWO_FERCIA
-
- cobra_2
- jestem tu nowy...
Tu ekipa niebieskiej Vitary
To był nasz pierwszy a na pewno nie ostatni taki piknik - atmosfera, ludzie offroadowo zakręceni, emocje i super organizacja działają jak magnes
Oby więcej takich imprez - juz się nie możemy doczekać. W galerii pare migawek z tego sympatycznego weekendu:
http://picasaweb.google.com/viertara
Pozdrawiamy i do zobaczenia w terenie
P.S. Śpiewający pociąg jest THE BEST

http://picasaweb.google.com/viertara
Pozdrawiamy i do zobaczenia w terenie

P.S. Śpiewający pociąg jest THE BEST

Viertarka 1,6 16V nieAutomat + lift + KL71 Asi i Michała - zobaczymy co jest warta
GG 2818424

jak wszyscy to wszyscy, ja również się melduję grzecznie.
Bardzo Wszystkim dziękuę za możliwość takiego spędzenia wolnego czasu. Dzięki Wam bawiłam się rewelacyjnie.
Iwo_Ferciu, na pewno wszyscy zapamiętają podróż pociągiem...
rozspiewanym pociągiem.... szczególnie Ci którzy nad ranem zachrypli i nie mogli nic powiedzieć. (podejrzewam, że nie tylko z powodu głośniego śpiewu
)
jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego
Bardzo Wszystkim dziękuę za możliwość takiego spędzenia wolnego czasu. Dzięki Wam bawiłam się rewelacyjnie.
Iwo_Ferciu, na pewno wszyscy zapamiętają podróż pociągiem...

jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego

Niegdyś tylko (albo aż) PILOT....teraz szczęśliwa posiadaczka Daihatsu Feroza