"OSTRZECKA PLETA" - 12-13 sierpnia - zapraszamy
Moderator: Misiek Bielsko
prośba do organizatora: może coś na przyszły rok podobnego jak w czarnorzekach? coś z trasy nocnej i więcej lasu z błotem ..
,
a poważnie to po czarnorzekach mamy porównanie, mimo że nie skończyliśmy to DUŻE słowa uznania dla organizatora IRKA bo:
1. impreza fachowo przygotowana
2. wszyscy bawili się dobrze ( no prawie) i o to też nam chodziło
3. organizator był na miejscu, rzeczowo i konkretnie odpowiadał na pytania i był trzeżwy
))
4. impreze mozna śmiało polecić jako wypady rodzinne promujące zabawę 4x4 z elementami rywalizacji sportowej
5. Było coś dla kobiet, dla publiczności i dla kierowców
6. to tyle ...

a poważnie to po czarnorzekach mamy porównanie, mimo że nie skończyliśmy to DUŻE słowa uznania dla organizatora IRKA bo:
3. organizator był na miejscu, rzeczowo i konkretnie odpowiadał na pytania i był trzeżwy

4. impreze mozna śmiało polecić jako wypady rodzinne promujące zabawę 4x4 z elementami rywalizacji sportowej
6. to tyle ...
.. a znudził mi sie podpis ..
661920408
661920408
- gosik.wroc
-
Popieram kolegę we wszytkich punktach (no może z wyjątkiem pkt 5.harry341 pisze:prośba do organizatora: może coś na przyszły rok podobnego jak w czarnorzekach? coś z trasy nocnej i więcej lasu z błotem ..,
3. organizator był na miejscu, rzeczowo i konkretnie odpowiadał na pytania i był trzeżwy))
6. to tyle ...

Odszczekuję niniejszym wszystkie słowa krytyki pod adresem kolegi Irka.

Co do punktu 3 - szkoda słów.

pozdr.

Niezorientowanych informuję, że w Ostrzycach od ośmiu lat organizuję zlot "Kaszuby Nocą" i jako pierwszy w kraju wprowadziłem do kalendarza cykliczną impezę z nocną trasą. Impreza ta odbywa się zawsze na przełomie zimy i wiosny i serdecznie na nią zapraszam! Na zlocie letnim przyjeliśmy formułę 2 dniową z nocną integracją bez samochodów i tego się trzymamy.
Za miłe słowa dziękuję
Żebym nie wyszedł na jakiegoś całkiem sztywnego abstynenta, to chciałbym zaznaczyć, że też lubię wipić czasami jakiegoś browca, ale uważam, że wszystko ma swój czas. Biorąc odpowiedzialność za bezpieczeństwo tak dużej grupy osób, trzeba być świadomym tego co się robi, choć nie wszyscy to potrafią zrozumieć.
Pozdrawiam wszystkich!
Za miłe słowa dziękuję

Żebym nie wyszedł na jakiegoś całkiem sztywnego abstynenta, to chciałbym zaznaczyć, że też lubię wipić czasami jakiegoś browca, ale uważam, że wszystko ma swój czas. Biorąc odpowiedzialność za bezpieczeństwo tak dużej grupy osób, trzeba być świadomym tego co się robi, choć nie wszyscy to potrafią zrozumieć.
Pozdrawiam wszystkich!
- gosik.wroc
-
No nie da się ukryć, że dopiero rozpoznaję teren imprez błotnych - dzięki za infoIrek pisze:Niezorientowanych informuję, że w Ostrzycach od ośmiu lat organizuję zlot "Kaszuby Nocą" i jako pierwszy w kraju wprowadziłem do kalendarza cykliczną impezę z nocną trasą.

Bynajmniej nie twierdzę, że ani kropli nie wolno i koniec. Ale jeśli "mocno zmęczony" sędzia plecie mi bzdury, żeby się pozbyć konieczności przyjęcia karty, kiedy on akurat ma szklanicę złotego trunku przed sobą... to coś nie teges dla mnieIrek pisze:Żebym nie wyszedł na jakiegoś całkiem sztywnego abstynenta, to chciałbym zaznaczyć, że też lubię wipić czasami jakiegoś browca, ale uważam, że wszystko ma swój czas.

Pozdrowienia z wroc.pl ode mnie i harrego341

- gosik.wroc
-
- gosik.wroc
-
taaa, jak tam opłaty? uiszczone?Chaos pisze: niektórzy wiedzą o co chodzi.

A co do organizacji - to wierz mi, z mojego doświadczenia wynika, że dużo lepiej, kiedy organizatorzy przesadzają z troską, niż kiedy olewają sprawę...
No ale każdy ma prawo do swego zdania, a uczestnictwo - na szczęście - jest nieobowiązkowe

Trzebaby kolegę Irka do tablicy wywołać, żeby się wypowiedział w kwestii plety w przyszłym roku

pozdr.
- gosik.wroc
-
- gosik.wroc
-
och cierpliwości... na wszystko jest czas i pora... a koniec roku to zazwyczaj jest okres planowania, więc myślę, że na Twoje pytanie padnie niebawem odpowiedź...cetus pisze:hmmm i dalej nie wiem kiedy berdzie pleta??? na stronie koryckiego nic nie pisze:(

H-3 i czarnorzeki to imprezy o zupełnie innym charakterze ... ale wszystko jest dla ludzi i to cieszy, bo zawsze można z wahlarza imprez coś dla siebie wyłuskaćChaos pisze:może nie będzieza to wszyscy na H-3 ciągną !

Grunt to nie (musieć) robić nic na siłę, czego nam wszystkim w nadchodzącym roku życzę

pozdr.
Pleta oczywiście będzie, termin podamy w późniejszym terminie. Na razie zapraszam na "Kaszuby Nocą". Szczegóły na www.korycki.pl
- gosik.wroc
-