TO TERAZ KOLEJ NA WAŁECKIE BLOTA I BEZDROZA
Moderator: Misiek Bielsko
- Michał...G
-
dzisiaj miala miejsce powazna walka ja kontra tirfor
bylem lekko zalamany jak przestal trybic ale rozebralem i okazalo sie ze jedna ze sprezyn poprostu zardzewiala i sie zaklinowala juz jest oki
w srode auto do elektryka zrobi co musi bo problemik jeszcze maly jest a w niedziele ogien
bylem lekko zalamany jak przestal trybic ale rozebralem i okazalo sie ze jedna ze sprezyn poprostu zardzewiala i sie zaklinowala juz jest oki
w srode auto do elektryka zrobi co musi bo problemik jeszcze maly jest a w niedziele ogien

(Pa)Trol 3,3 D 

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
- Michał...G
-
ja mam jeszcze maly problem z autkiem ale jutro mam juz miec brakujaca czesc
apropo tego PiotrY60 dzwoniles kiedys do mnie w sprawie samuraja ktoremu obroty skakaly po dodaniu gazu gasł itd mam cos podobnego po podlaczeniu pod komputer elektryk powiedzila ze to czujnik podcisnienia taki mocowany na scianie grodziowej kolo akumulatora moze przyda ci sie ta podpowiedz pozdrawiam
apropo tego PiotrY60 dzwoniles kiedys do mnie w sprawie samuraja ktoremu obroty skakaly po dodaniu gazu gasł itd mam cos podobnego po podlaczeniu pod komputer elektryk powiedzila ze to czujnik podcisnienia taki mocowany na scianie grodziowej kolo akumulatora moze przyda ci sie ta podpowiedz pozdrawiam
(Pa)Trol 3,3 D 

- Michał...G
-
Dopiero co do domu wróciliśmy troche zmarznięci ale to przez to że szyba została na jednej z pieczatek gdzieś tam w rzeczce
Trasa ogólnie była super tylko czasami znowu dla nas przyciasnawo przez co jak zwykle musieliśmy je ominąć
ale to odrazu zweryfikowało co jest zbędne i zostanie usunięte
Najbardziej nam się podobała pieczątka w malym wąwozie gdzie cały czas jechało się bokiem a czasem na dwóch kołach.
Sorry że niezostaliśmy na ogłoszeniu wynikow ale i tak wiemy że zajeliśmy pierwsze miejsce.... OD KOŃCA
Wielkie podziękowania dla Organizatorów i mamy nadzieje że pojawimy się na następnych Wałeckich Błotach i Bezdrożach i już wtedy się zawalczy o pieczątki
Ale to tylko nadzieja. 

Sorry że niezostaliśmy na ogłoszeniu wynikow ale i tak wiemy że zajeliśmy pierwsze miejsce.... OD KOŃCA

Wielkie podziękowania dla Organizatorów i mamy nadzieje że pojawimy się na następnych Wałeckich Błotach i Bezdrożach i już wtedy się zawalczy o pieczątki

gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi