Zlot Samochodów Terenowych - Wałcz
Moderator: Misiek Bielsko
No było super... integracja przy ognisku zajebista....kurde ma ktoś namiar GG albo comorco na JABOL TEAM:):)???
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
- Kazior4x4
- jestem tu nowy...
To i ja dorzucę swoje 5 groszy. Bardziej od pogody "zdżaźnił" mnie itiner. Wjeżdżaliśmy wjazdem nr 4 i przez pierwsze 2 godziny kręciliśmy się w kółko. Zaczęliśmy od pieczątki 25 bodajże, myśląc, że to pierwsza "nasza" pieczątka. I niestety nie był to mój błąd jako nowicjusza, tylko "kręcił się w kółko" cały, bardzo z resztą doświadczony Wałeckimi Koszalin. Poza tym szczegółem była rewelacja. Był to mój debiut i zawsze będę go miło wspominał. Chociażby dzięki tej blisko setce zdjęć które mimo deszczu (i wewnętrznej walki - robić zdjęcia czy zalać aparat) zrobiliśmy. Blisko 60 wysłałem już na Rajdy, więc lada dzień powinny być. No i stanowczo za krótko się jeździło. Przecież są wakacje
Spokojnie można by jeździć do 21-22. Wtedy może zobaczylibyśmy całą trasę, a nie tylko jej smaczniejszą mam nadzieję część.

Życie to nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach
Były: Ładzianka 1.9D, Suza 1.3B
Jest: Vitka 1.6B
Były: Ładzianka 1.9D, Suza 1.3B
Jest: Vitka 1.6B
było SUPER
a że długo się nie jezdziło to nic nie szkodzi bo to nie miał być rajd tylko zlot a póżniej miała być integracja ale na tej integracji nie wiele zostało załóg. Szkoda bo na integracji dopisał humor no i pogoda!!

a że długo się nie jezdziło to nic nie szkodzi bo to nie miał być rajd tylko zlot a póżniej miała być integracja ale na tej integracji nie wiele zostało załóg. Szkoda bo na integracji dopisał humor no i pogoda!!
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Kazior 4x4 - start nr 4 był najprostszy i najkrótszy tylko 6 kratek i 1230m dojazdu do pierwszej pieczątki nr 43 i sprawdziłem nie było żadnej pomyłki.
Co do doświadczenia Wałeckimi to niewiele się mogły przydać bo IV prowadziła w zupełnie nowe miejsce, a poza tym na 38 pieczątek - 27 to były nowe miejsca których nie było na Wałeckich.
Może za bardzo na pamięć jechaliście - to już rutyna
Może ty miałeś IV a inni III bo pierwsza pieczątka na III starcie to 23 czyli blisko 25 o której wspominasz.
Ale zawsze możemy się spotkać integracyjnie z jakimś piwkiem w sobote czy niedzielę na poligonie sprawdzić organoleptycznie, tylko nie zapomnij zabrać reszty Koszalina
To był Zlot dlatego krótszy czas jeżdżenia, a więcej czasu na integrację.
Choć były załogi które przedłożyły walkę z terenem nad terminowe zdanie kart i wróciły później
Co do doświadczenia Wałeckimi to niewiele się mogły przydać bo IV prowadziła w zupełnie nowe miejsce, a poza tym na 38 pieczątek - 27 to były nowe miejsca których nie było na Wałeckich.
Może za bardzo na pamięć jechaliście - to już rutyna

Może ty miałeś IV a inni III bo pierwsza pieczątka na III starcie to 23 czyli blisko 25 o której wspominasz.
Ale zawsze możemy się spotkać integracyjnie z jakimś piwkiem w sobote czy niedzielę na poligonie sprawdzić organoleptycznie, tylko nie zapomnij zabrać reszty Koszalina

To był Zlot dlatego krótszy czas jeżdżenia, a więcej czasu na integrację.
Choć były załogi które przedłożyły walkę z terenem nad terminowe zdanie kart i wróciły później

- Agnieszka97'
Trasa przeprawówki
.
No może poza tym że na jednym odcinku organizatorzy układali trasę jadąc rowerem. NIESTETY w paru miejscach było tak wąsko między drzewami że tojka się nie mieściła nie mówiąc o patrolach.
Podobno ci co jechali po nas zrobili użytek z siekier itp i było lepiej ale to chyba nie o to chodzi żeby wycinać drzewa żeby coś większego od samuraja mogło podjechać do pieczątki.

No może poza tym że na jednym odcinku organizatorzy układali trasę jadąc rowerem. NIESTETY w paru miejscach było tak wąsko między drzewami że tojka się nie mieściła nie mówiąc o patrolach.
Podobno ci co jechali po nas zrobili użytek z siekier itp i było lepiej ale to chyba nie o to chodzi żeby wycinać drzewa żeby coś większego od samuraja mogło podjechać do pieczątki.

TEAM POMORZE 4x4
TLC KZJ 73
TLC KZJ 73
A może spotkamy sie w Koszaline... planujemy zrobić rajd pod koniec września
.... pozdrowienia dla Piotra i małżonki - dzięki
.... pozdrowienia dla Piotra i małżonki - dzięki
warsztat4x4@wp.pl tel.886-695-927
wstępny termin 23 wrzesień. nie koliduje z niczym?
miejsce to lasy okolic Rymania.
załatwiam właćnie pozwlenia
miejsce to lasy okolic Rymania.
załatwiam właćnie pozwlenia
warsztat4x4@wp.pl tel.886-695-927