I ZLOT LR 'DOLINA SANU'
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
znaczy pytasz czy stwierdzasz?darkman pisze:co prawda nie chce mi się opon zmieniać, ale się Zapowiadam wstępnie z pilotką jakby co?
bo jak stwierdzasz to ja bym poprosił przez katowice bo znowu łączności nijakiej nie mam
a jak pytasz to warukiem koniecznym w twoim przypadku jest przywrócenie łącznosci radiowej w moim syfie
no.

#noichuj
znaczy: wybieram się bardzo-wrzuć mnie na 'społeczną listę oczekujących';czesław&jarząbek pisze:znaczy pytasz czy stwierdzasz?darkman pisze:co prawda nie chce mi się opon zmieniać, ale się Zapowiadam wstępnie z pilotką jakby co?
bo jak stwierdzasz to ja bym poprosił przez katowice bo znowu łączności nijakiej nie mam
a jak pytasz to warukiem koniecznym w twoim przypadku jest przywrócenie łącznosci radiowej w moim syfie
no.
szpeja Ci zrobię, sobie zresztą też muszę uzdatnić, to może najchętniej w ten piątek z rana.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
okdarkman pisze:znaczy: wybieram się bardzo-wrzuć mnie na 'społeczną listę oczekujących';czesław&jarząbek pisze:znaczy pytasz czy stwierdzasz?darkman pisze:co prawda nie chce mi się opon zmieniać, ale się Zapowiadam wstępnie z pilotką jakby co?
no.
szpeja Ci zrobię, sobie zresztą też muszę uzdatnić, to może najchętniej w ten piątek z rana.
#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a dałoby się...
ale nas zara wyzwą od komerchy i lanserów
poza tym mamy trzy maramuresze do zrobienia, misiul chce startować w rempstach...gdzieś w międzyczasie trzeba zarobić na te eventy...no...
ale pomyślimy...

i na pewno nie będzie to zlot forum ani strony bo "to najbardziej dziadowski serwer w tej galaktyce"

ale nas zara wyzwą od komerchy i lanserów

poza tym mamy trzy maramuresze do zrobienia, misiul chce startować w rempstach...gdzieś w międzyczasie trzeba zarobić na te eventy...no...
ale pomyślimy...

i na pewno nie będzie to zlot forum ani strony bo "to najbardziej dziadowski serwer w tej galaktyce"

#noichuj
nie wyzwą. czytałem program. fajny.
gdyby nie to że ryżem jeżdżę sam bym przyjechał.
A komercha ma dwa oblicza złe i dobre. sama w sobie nie jest niczym złym.
Gdyby jesienny zlot wypalił , przywiózłbym 80( osiemdziesiąt) beczek piwa.
tera juz tylko 4 zostały. Ale jak bedzie termin uciułam odpowiednią ilość i jakoś to będzie
gdyby nie to że ryżem jeżdżę sam bym przyjechał.
A komercha ma dwa oblicza złe i dobre. sama w sobie nie jest niczym złym.
Gdyby jesienny zlot wypalił , przywiózłbym 80( osiemdziesiąt) beczek piwa.
tera juz tylko 4 zostały. Ale jak bedzie termin uciułam odpowiednią ilość i jakoś to będzie
długi może więcej
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
na tera nie ma zakazu wstępu dla innych marek.
możesz zauczestniczyć jako pełnoprawny uczestnik gdyż albowiem skoro chciałbyś zapłacić za możliwość poprzebywania w przezajebistym towarzystwie landrowerowym to nikt nie będzie ci tego utrudniał.
twoje cztery beczki też mogą zauczestniczyć...pełnoprawnie i z należytą atencją...

możesz zauczestniczyć jako pełnoprawny uczestnik gdyż albowiem skoro chciałbyś zapłacić za możliwość poprzebywania w przezajebistym towarzystwie landrowerowym to nikt nie będzie ci tego utrudniał.

twoje cztery beczki też mogą zauczestniczyć...pełnoprawnie i z należytą atencją...

#noichuj
...

ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Szkoda...
Poniżej krótki opis, jak do nas trafić:
W Sanoku jedziecie z rondza w kierunku na Przemyśl, na pierwszych światłach w lewo na Mrzygłód. Teraz już tylko 14km wzdłuż brzegu Sanu, mijacie wsie Trepcze i Międzybródź. W miejscowości Mrzygłód skręcacie w prawo na Tyrawę Wołoską, przejeżdżacie przez most i już nas widzicie po prawej stronie na drugim brzegu rzeki
Z zasięgiem bywa tu różnie, więc podaję stacjonarny nr kontaktowy +48(13)4627223.
Osoby dokonujące wpłat przelewem prosimy o zabranie potwierdzeń. Przypominamy - zróbcie zakupy na sobotnie śniadanie. Browar obecny na miejscu.
Jedziemy zaraz nanosic poprawki na roadbook

Poniżej krótki opis, jak do nas trafić:
W Sanoku jedziecie z rondza w kierunku na Przemyśl, na pierwszych światłach w lewo na Mrzygłód. Teraz już tylko 14km wzdłuż brzegu Sanu, mijacie wsie Trepcze i Międzybródź. W miejscowości Mrzygłód skręcacie w prawo na Tyrawę Wołoską, przejeżdżacie przez most i już nas widzicie po prawej stronie na drugim brzegu rzeki

Z zasięgiem bywa tu różnie, więc podaję stacjonarny nr kontaktowy +48(13)4627223.
Osoby dokonujące wpłat przelewem prosimy o zabranie potwierdzeń. Przypominamy - zróbcie zakupy na sobotnie śniadanie. Browar obecny na miejscu.
Jedziemy zaraz nanosic poprawki na roadbook

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie: