zlot samochodow gaz 69 - myslenice
Moderator: Misiek Bielsko
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Re: zlot samochodow gaz 69 - myslenice
1954, co to za strona gaza 69, na której będa podane informacje ?
Pzdr
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
Witaj Jakub_AK77,
faktycznie nie najlepiej to napisałem bo nie miałem na myśli jakiejś innej strony gaza69. O terminie napiszę właśnie na tej stronie na której jesteśmy.
faktycznie nie najlepiej to napisałem bo nie miałem na myśli jakiejś innej strony gaza69. O terminie napiszę właśnie na tej stronie na której jesteśmy.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Oki, nie ma sprawy. A już się ucieszyłem , że powstała jakaś nowa strona o gazikach.1954 pisze:Witaj Jakub_AK77,
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
Wczoraj rozmawiałem z organizatorem zlotu i ustaliliśmy datę X zlotu gazów 69 na 1-2 sierpnia.
Witaj Wojtku1954 pisze:Wczoraj rozmawiałem z organizatorem zlotu i ustaliliśmy datę X zlotu gazów 69 na 1-2 sierpnia.
osobiscie poparłem Cię u organizatora z tym terminem
-ten co jeździ czapajem.
to ja
67,69, m-72, bmw r35,willys
Witaj Paweł, Janusz mówił, że i tobie ten termin bardziej odpowiada. A tak w ogóle to Janusz zaprasza ( z namiotami ) już w piątek.
-
- jestem tu nowy...
witam..mam pytanko,nocleg jest w namiotach i jaka długość tras jest przewidywana?
Nocleg nie musi być w namiocie, możesz spać w hotelu - to twój wybór (organizator tym się nie zajmuje). Co do długości tras to nie wiem. Zazwyczaj jeżdziliśmy około50-70km. z tego 3/4 trasy w terenie. Być może w tym roku będziemy mieli dwie takie jazdy. Miejsce gdzie dotąd były próby terenowe na czas już nie wchodzi w grę. W najbliższych tygodniach organizator uzgodni gdzie jeżdzimy ze stosownymi władzami.
Zgadza się termin dla mnie lepszy.Co do jazdy to rozmawialismy z Januszem o Podolanach jakies 25 km od Myslenic.1954 pisze:Witaj Paweł, Janusz mówił, że i tobie ten termin bardziej odpowiada. A tak w ogóle to Janusz zaprasza ( z namiotami ) już w piątek.
to ja
a mnie znow nie będzie..
jade z rodzinką.. i nie myslą wsiadac do gazika.. i jechac na drugi koniec Polski
niestety..
ale bawcie sie dobrze..

ale bawcie sie dobrze..

Gazior na dozywocie....3.0 TD
Big Gaz już u mnie w garażu, tworzy się nowe
!
Big Gaz już u mnie w garażu, tworzy się nowe

Termin 1 - 2 sierpnia już nie jest aktualny na zlot gazów 69. To "wina" podtopień po ulewach i dniach Myślenic właśnie w tym terminie. Za parę dni Janusz ma podać nową datę.
czekamy z niecierpliwością 

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

-
- jestem tu nowy...
czekamy,czekamy i nic 

Właśnie dostałem wiadomość od Janusza o terminie zlotu. Tak więc spotykamy się 7 - 9 sierpnia. W piątek biesiada - grill, piwo itp. w sobotę i niedzielę jazda. Nie wiem czy będzie jazda na czas bo tam gdzie zawsze jeżdziliśmy już nie można. Ale wycieczka po okolicy pewnie będzie jak zawsze ( być może 2 dniowa ). Jak będę coś wiedział napiszę.
Witam może jakaś mapka gdzie jest położona ta miejscowość , jakie woj. pozdrawiam
Witaj kuboszek,
bez urazy, ale myślałem, że Myślenice są znaną miejscowością chociażby z zakopianki i częstych wzmiankach o w/w miejscowości. Poza tym jesteś nie z tak daleka bo z Krosna, miejscowości o podobnej wielkości i dziwne jest dla mnie że nie słyszałeś o Myślenicach. Tak więc miejscowość zlokalizowana jest w Polsce w woj. małopolskim na południe od Krakowa (to miasto powinno Ci być znane) ok. 25 km.
Miejsce zlotu to Myślenice-Dolny Jaz na terenie rekreacyjno-wypoczynkowym z małą gastronomią o tej samej nazwie.
Pozdrawiam
bez urazy, ale myślałem, że Myślenice są znaną miejscowością chociażby z zakopianki i częstych wzmiankach o w/w miejscowości. Poza tym jesteś nie z tak daleka bo z Krosna, miejscowości o podobnej wielkości i dziwne jest dla mnie że nie słyszałeś o Myślenicach. Tak więc miejscowość zlokalizowana jest w Polsce w woj. małopolskim na południe od Krakowa (to miasto powinno Ci być znane) ok. 25 km.
Miejsce zlotu to Myślenice-Dolny Jaz na terenie rekreacyjno-wypoczynkowym z małą gastronomią o tej samej nazwie.
Pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
proszę o podanie nr.tel w celu uzyskania bliższych informacji 

http://www.myslenice.pl/new/index.php?g ... sci&id=354kuboszek pisze:Witam może jakaś mapka gdzie jest położona ta miejscowość , jakie woj. pozdrawiam
kolego na tej stronie znajdziesz więcej info
pozdr
to ja
Ok tak myślałem ale chyba lepiej zapytać . Znam tę miejscowość ale mieszało mi się coś z MYSŁOWICAMI. SPOKO I WIELKIE DZIĘKI .1954 pisze:Witaj kuboszek,
Pozdrawiam
Gdybyś się wybierał to daj znać bo najpewniej będziesz jechał przez N.Sącz, Limanową, Mszanę Dolną do zakopianki. Są inne, bardzo ładne trasy ale jak nie znasz tych dróg to trzymaj się tej pierwszej.
Witam.
Czy w tym roku uazy też będą? Bardzo chętnie przyjadę swoim.
Czy w tym roku uazy też będą? Bardzo chętnie przyjadę swoim.
Tak, trafiają się i uazy.Przyjeżdżaj.
Dostałem od Janusza ( organizatora ) proponowany program zlotu ( 7 - 9 sierpnia ) . I tak : w piątek od 16.00 biesiada, wspomnienia itd. W sobotę około 11.00 jedziemy do wyrobiska po żwirowni ( 28 km. ) gdzie można sobie pojeżdzić - różny stopień trudności - co kto chce. Około 17.00 biesiada i występ gitarzysty anglika Billa Neala. W niedzielę ok. 9.00 wyjazd na 60 km. wycieczkę po okolicznych bezdrożach. Powrót do Myślenic ok. 16.00, o 17.00 rozdanie dyplomów, nagród i zakończenie zlotu
-
- jestem tu nowy...
można przyjechać w sobotę bo w piątek pracujemy? 

Większość przyjedzie w sobotę, zawsze tak było. Ktoś musi pracować w tym kraju. Na pewno wypijemy w piątek zdrowie nieobecnych. Ale zostaje jeszcze sobotni wieczór na łyk piwa dla tych co nie mogli a chcą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam