Moderator: Misiek Bielsko
Tak, zapraszamy.szymek68 pisze:Witam wszystkich.są może jeszcze miejsca ,dwa Patrole
z Sierakowic by sobie pojeżdziły .
Nie ma najmniejszego problemu.maks-69 pisze:Jeszcze małe pytanko - czy można przyjechać w piątek wieczór?, czyli czy będzie jakieś miejsce na rozbicie namiotu namiotu kolo autka i skonsumowanie wieczornej ,, KOLACJI ", Bo jak mam wstawać o 3-ciej w nocy i póżniej walczyć cały dzień , a że o wieczorze nie wspomnę , to wolałbym podjechać wcześniej i się troszeczkę przespać
Ta mapka dobrze obrazuje dojazd do Czernicy. Kiedy już tam dotrzecie, dalej poprowadzą Was odpowiednie tabliczki.mopel pisze:http://mapy.eholiday.pl/mapa-czernica-b ... jnice.html
między Brusami a Męcikałem jest zjazd na Czernice. Myślę że na tej mapce wszystko dobrze widać
WitamWalik04 pisze:Czas na kilka słów podsumowania imprezy:
organizacja na 5
brak kolejek przy zapisach, plombowanie kart płynnie bez zamieszania.
trasa krótka co pozwalało pobawić się przy pieczątkach.
pieczątki w 80% techniczne
osy, wymagające szybkiego kręcenia kierownicą, brak długich prostych gdzie mocne samochody zawsze maja duże przewage.
baza na 3 osie robiła wrażenie i ekstra pomysł z zaliczeniem sprawnościowym.
nagrody![]()
kilka fotek
https://picasaweb.google.com/Walik4x4/IOSManiaWBrusach#
P.S
Jedyny minus imprezy, nazwa wprowadzająca w błąd. Jeżeli OS Mania podstawą powinny być odcinaki na czas a pieczątki dla wypełnienia czasu. Kary za brak pieczątek nie pozwalały nadrobić czasu na odcinkach sportowychmyślę, że na przyszłość rozważyłbym propozycje zdobycie pieczątki odejmujecie 1 lub 2 sekundy od ogólnego czasu wszystkich odcinków. Samochody przygotowane pod przeprawę przy pieczątkach mogę nadgonić stracony czas na odcinkach czasowych a samochody przygotowane pod sport odwrotnie.
Na pierwszą imprezę było super!!!
Nie jestem w stanie podać dokładnej daty, trwa w tej chwili etap kolekcjonowania zdjęć. Przygotowanie filmu nie potrwa jednak długo.krystek00 pisze:czy ktos wie kiedy i gdzie bedzie film
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość