Ktoś jedzie z Gdańska do Bornego?
Moderator: Misiek Bielsko
- Jeszkin
- Kontaktowanie:
Ktoś jedzie z Gdańska do Bornego?
Bo my jedziemy prawdopodobnie w czwartek (17 sierpień) jakoś ok. 16
Ktoś chce dołączyć ?
Ktoś chce dołączyć ?
- Jeszkin
- Kontaktowanie:
Ogórek narazie odpoczywaopaopa pisze:Więc jak masz jakieś miejsce w ogórze to bym się wbijał...

i moje 25 zł oddaj w końcu

Pierug, chętnie bym się z wami zabrał ale moja fura zostaje w domu
Ale podobno go popsułeś...
Ja niestety nie mam kasy na paliwo do muscela a nie mam ekipy co by zrobić zrzutę na zupę z Olsztyna.
Znajdzie się w UAZie miejsce dla mnie? To zwrócę ci przy okazji te 25 zeta...
Nie wiesz czy ktoś jeszcze jedzie? Kloss ożywił Honekera?

Wiem, widziałemJeszkin pisze:Ogórek narazie odpoczywaTak więc jedziemy moim nowym sprzętem
www.diesel-power.org/uaz469
i moje 25 zł oddaj w końcu

Ja niestety nie mam kasy na paliwo do muscela a nie mam ekipy co by zrobić zrzutę na zupę z Olsztyna.
Znajdzie się w UAZie miejsce dla mnie? To zwrócę ci przy okazji te 25 zeta...

Nie wiesz czy ktoś jeszcze jedzie? Kloss ożywił Honekera?
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."
-
- jestem tu nowy...
- Jeszkin
- Kontaktowanie:
Re: Ktoś jedzie z Gdańska do Bornego?
Jeszkin pisze:Bo my jedziemy prawdopodobnie w czwartek (17 sierpień) jakoś ok. 16
Ktoś chce dołączyć ?
Zmiana planów. Jedziemy w piątek 11.08 do ostrzyc, i w poniedziałek na spokojnie przez pola łąki będziemy się lwlec do Bornego. I tam do niedzieli

- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
To zajedźcie proszę do mnie, bo dostałem służbowy wyjazd (obowiązkoway) od 18.08Dag pisze:Mam nadzieję Pierożku, że nic ani nikt nam planów nie spieprzy, bo podniesie się wszystkim cukier

- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Tu masz więcej:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=28607
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=28607
Chyba we wtorek nie dam rady. A czy było by miejsce i czy mógł bym ewentualnie dać info że jadę w ostatniej chwili? Bo prawie na bank będę jechał w środę. Aha, skąd jedziecie?Pierug 13 pisze:Nasza ekipa wyjeżdza w południe w wtorek o ile nic sie nie zmieni oczywiście.
Pierug, nie jadę z wami. Dzięki za chęć pomocy, ale muszę jeszcze zajechać do Gdańska i przede wszystkim jadę w środę. A z Gdańska prawie na pewno mam transport z ziomalami więc jakoś dojadę. 
W Darłowie nie udało się zorganizować spotkania forumowiczów, może w Bornym da radę. Co Wy na to?
Jakieś ognisko integracyjne. Kto ma charakterystyczny sprzęt? Co by się na niego kierować.
Bo ja swojego złoma z bólem serca zostawiam w domu, a wysoki blondyn o niebieskich oczach w sweterku, spodniach moro i trampkach raczej jest mało rozpoznawalny.

W Darłowie nie udało się zorganizować spotkania forumowiczów, może w Bornym da radę. Co Wy na to?
Jakieś ognisko integracyjne. Kto ma charakterystyczny sprzęt? Co by się na niego kierować.
Bo ja swojego złoma z bólem serca zostawiam w domu, a wysoki blondyn o niebieskich oczach w sweterku, spodniach moro i trampkach raczej jest mało rozpoznawalny.