V Rajd SARY - Piła
Moderator: Misiek Bielsko
V Rajd SARY - Piła
Zapraszamy na piąty zlot miłośników szybkich terenówek.
Podobnie jak w zeszłym roku spotykamy się w niedzielę 17.09.2006 r w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Pile przy ul. Lotniczej 6 .
Przewidziane są cztery OS przejeżdżane na czas.
Przewidziane są nagrody od sponsorów, za pierwsze miejsce komplet opon terenowych firmy Michelin - głównego sponsora.
Wpisowe - 50 zł
Regulamin imprezy - http://www.wordpila.top.pl/sara%20regulamin.html
Zgłoszenia tel. 067 - 2120774
Info. Piotr 604 26 44 88
Podobnie jak w zeszłym roku spotykamy się w niedzielę 17.09.2006 r w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Pile przy ul. Lotniczej 6 .
Przewidziane są cztery OS przejeżdżane na czas.
Przewidziane są nagrody od sponsorów, za pierwsze miejsce komplet opon terenowych firmy Michelin - głównego sponsora.
Wpisowe - 50 zł
Regulamin imprezy - http://www.wordpila.top.pl/sara%20regulamin.html
Zgłoszenia tel. 067 - 2120774
Info. Piotr 604 26 44 88
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
Byłem dzisiaj na terenie rajdu- przygotowane 4 OS w sumie ok. 3100 m, os o różnym stopniu trudności.
Wiem od organizatora że dla wszystkich załóg będą pamiątkowe statuetki oraz koszulki a także posiłek.
Dla zwyciężców puchary, nagrody oraz pamiątkowe medale.
Jest ograniczona liczba załóg maksymalnie 50, ze wzgledu na przygotowane statuetki i posiłki.

Wiem od organizatora że dla wszystkich załóg będą pamiątkowe statuetki oraz koszulki a także posiłek.

Dla zwyciężców puchary, nagrody oraz pamiątkowe medale.

Jest ograniczona liczba załóg maksymalnie 50, ze wzgledu na przygotowane statuetki i posiłki.
-
- jestem tu nowy...
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
I po rajdzie........... Było fajnie, OS-y krótkie, ale techniczne. Można było nadrobić brak mocy. Jedyna mała wada moim zdaniem, za krótkie OS-y. i ustawiane Suzuką, na większe auta za wąskie zakręty, nie jest fair, gdy na imprezie połowa małych aut przejeżdża na raz, a większe muszą w tym miejscu cofać. Trzeba było zrobić 2 klasy. Z drugiej strony, dobrze , że była tak dobrze zorganizowana impreza w naszych stronach. Ogólne wrażenia z imprezy
Co najważniejsze, żona udostępniła mi swoje auto na imprezę, i ukończyłem impezę bez awarii, i jak na właściwości auta z nienajgorszym wynikiem 

Patrząc od strony organizatora
Sara to rajd w którym szczególną uwagę przykłada się do bezpieczeństwa tak jadących jak i kibiców stąd pełne otaśmowanie tras - przy wyznaczonych 3 km trasy poszło na to odliczając niektóre miejsca wspólne około 5 km taśmy i mnóstwo palików co ogranicza rozmach w tworzeniu tras.
OS nie były ustawiane suzuką a pieszo, gdzie ja bym się moją piekną suzą pchał na takie dziury
- potem trasę przejechał Hiluks i się zmieścił
1 miejsce jak pamiętam suzuka ale na mostach patrola, następne auto też większe, co by to niebyło też na mostach patrola a trzecia gelenda - czyli można się było zmieścić.
Zakręcenie os miało za zadanie spowolnienie przejazdów i myśle że odniosło skutek.
Jedno czego żałowałem to, że nie przepchałem tego żeby tak jak na Terenowym Spotkaniu w Jastrowiu każdy OS jechac dwa razy.

Sara to rajd w którym szczególną uwagę przykłada się do bezpieczeństwa tak jadących jak i kibiców stąd pełne otaśmowanie tras - przy wyznaczonych 3 km trasy poszło na to odliczając niektóre miejsca wspólne około 5 km taśmy i mnóstwo palików co ogranicza rozmach w tworzeniu tras.

OS nie były ustawiane suzuką a pieszo, gdzie ja bym się moją piekną suzą pchał na takie dziury

1 miejsce jak pamiętam suzuka ale na mostach patrola, następne auto też większe, co by to niebyło też na mostach patrola a trzecia gelenda - czyli można się było zmieścić.
Zakręcenie os miało za zadanie spowolnienie przejazdów i myśle że odniosło skutek.
Jedno czego żałowałem to, że nie przepchałem tego żeby tak jak na Terenowym Spotkaniu w Jastrowiu każdy OS jechac dwa razy.