Legnica i okolice - majowka, zlot, spot i cokolwiek jeszcze
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Legnica i okolice - majowka, zlot, spot i cokolwiek jeszcze
Witam wszystkich. Jak wiekszosc juz zauwazyla w kalendarzu, wielkimi krokami zbliza sie majowka i dluuuugi weekend. Moze nie wszyscy maja co robic w te dni jak ja. I tu moja propozycja dla ludzi z Legnicy i okolic (ale nietylko) wszyscy mile widziani. Pewnie czesc z Was jest juz zintegrowana, ja jeszcze mnie mialem okazji i moja propozycja brzmi: WIELKI MAJOWY PIKNIK FRONTEROWY. Moze byc jednodniowy lub kilkodniowy. Zapraszam wszystkich chetnych: moze cos wspolnie pomyslimy na ten temat. Oczywiscie wczesniej tez fajnie bylo by sie spotkac. Mile widziani rowniez dobrzy organizatorzy, bo czasem cos w pojedynke zalatwic to jak walka z wiatrakami. Podaje moje dane kontaktowe
Grzegorz:
tel dom 768546821
komunikator gg nr 2102877
e mail grzesiu911@o2.pl lub grzes_k_81@o2.pl
ZAPRASZAM
Grzegorz:
tel dom 768546821
komunikator gg nr 2102877
e mail grzesiu911@o2.pl lub grzes_k_81@o2.pl
ZAPRASZAM
Witam Kolege,
Jest nas kilku w legnicy, dzisiaj wlasnie chlopaki pojechali troche pojezdzic w okolicy...
nawijaj z Arturem (http://www.rajdy4x4.pl/forum/profile.ph ... ile&u=1452)
Spotkanie to oczywiscie sprawa obowiazkowa
No i jeszcze jedno: na razie nie ma wsrod nas wlasciciela Frotki..., wiec moze sie nie ograniczajmy w nazwie pikniku
Pozdrawiam
Jacek C
Jest nas kilku w legnicy, dzisiaj wlasnie chlopaki pojechali troche pojezdzic w okolicy...
nawijaj z Arturem (http://www.rajdy4x4.pl/forum/profile.ph ... ile&u=1452)
Spotkanie to oczywiscie sprawa obowiazkowa

No i jeszcze jedno: na razie nie ma wsrod nas wlasciciela Frotki..., wiec moze sie nie ograniczajmy w nazwie pikniku

Pozdrawiam
Jacek C
Ostatnio zmieniony pn kwie 02, 2007 6:07 am przez leaf79, łącznie zmieniany 1 raz.
-----------------------------------------------
Daihatsu F20 1600 niestety ciągle goły w garażu...
Daihatsu F20 1600 niestety ciągle goły w garażu...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...