Rajd Sary w Pile
Moderator: Misiek Bielsko
Rajd Sary w Pile
Witam
Kolega natknął się ostatnio na informację dotyczącą organizacji kolejnej „Sary”, nie wiem, dlaczego informacje o tej imprezie można znaleźć tylko tam skoro czasu już zbyt wiele nie zostało.
Gdyby jednak ktoś był zainteresowany:
http://www.wordpila.top.pl/sara%20regulamin.html
Pozdrawiam
Kolega natknął się ostatnio na informację dotyczącą organizacji kolejnej „Sary”, nie wiem, dlaczego informacje o tej imprezie można znaleźć tylko tam skoro czasu już zbyt wiele nie zostało.
Gdyby jednak ktoś był zainteresowany:
http://www.wordpila.top.pl/sara%20regulamin.html
Pozdrawiam
Piotrek, a napisz chociaż słówko gdzie będzie w tym roku ta impreza?Piotr Y60 pisze:Puki co to wiem tyle co ty, a o tym że jest już regulamin 2007 na stronie i że są zapisy to wiem z postu betlina.
Myślę że będzie, nie ma co się martwic na zapas.
Jaki teren?
Też żwirownia, czy może bardziej teren trawiasty?
PATROL - off-roadowy
LR LIGHTWEIGHT - militarny
JEEP V8 MOCODAWCA cross country- jako pilot
Jak po drugiej stronie miasta, to nadal pewno start honorowy na rynku i parada przez Piłę?
Ciekawe czy znowu połowa aut paradować będzie na lawetach?
Seba,
a do Chojnic nie dojechałeś, czy Cię w tym tłumie nie zauważyłem
Albo mi coś na wzrok zaszkodziło...
Ciekawe czy znowu połowa aut paradować będzie na lawetach?

Seba,
a do Chojnic nie dojechałeś, czy Cię w tym tłumie nie zauważyłem

Albo mi coś na wzrok zaszkodziło...
PATROL - off-roadowy
Impreza bedzie
Zgodnie z tradycją ostatnich lat za pierwsze miejsce komplet opon
BF Goodrich 31 cali.
Jutro pełne informacje.

Zgodnie z tradycją ostatnich lat za pierwsze miejsce komplet opon
BF Goodrich 31 cali.
Jutro pełne informacje.
Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 7:36 pm przez Piotr Y60, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapowiadane informacje z WORD.
RAJD SARY – 2007
I N F O R M A C J A
Koło Automobilklubu WORD – Piła, organizuje po raz VI rajd samochodów osobowych „Rajd Sary” w dniu 23.09.2007 r.
- Dyrekcja Rajdu – Zbigniew Przeworek, Edward Bartol, Stanisław Jendraszczak, Adam Trela, Grzegorz Rzymski;
- Sędzia Główny Rajdu – Piotr Letki;
- Sędzia Nadzorujący – Edward Bartol;
- Godziny: 8.30 – do około godz. 16.00;
- Miejsce: Teren po byłym poligonie wojskowym pomiędzy ul. Bydgoską i Wawelską;
- Rejestracja załóg, podział na 4 grupy startowe (wg kolejności zarejestrowania) – godz. 8.30 do 9.50 w WORD przy ul Lotniczej;
- Opłata startowa – 50 zł. – w miejscu rejestracji;
- Naklejenie oznakowań startowych, powitanie przez Dyrektora WORD, przedstawienie załóg, omówienie regulaminu – godz. 9.50 do 10.15 w WORD przy ul. Lotniczej;
- Przejazd na Pl. Staszica, powitanie przez władze Miasta i Powiatu oraz zaproszonych gości, przejazd na miejsce zawodów – godz. 10.15 do 10.50;
- Rozpoczęcie zawodów (jednocześnie na 4 Odcinkach Próby Zwrotności w tym 1 z rowem wodnym) – godz. 11.00;
- godz. 14.00 – 15.30 – wydawanie posiłku;
- około godz. 16.00 – zakończenie Rajdu, wręczenie nagród, upominków;
- regulamin, scenariusz Rajdu na stronie internetowej WORD Piła – BRD – www.wordpila.top.pl w zakładce BRD
RAJD SARY – 2007
I N F O R M A C J A
Koło Automobilklubu WORD – Piła, organizuje po raz VI rajd samochodów osobowych „Rajd Sary” w dniu 23.09.2007 r.
- Dyrekcja Rajdu – Zbigniew Przeworek, Edward Bartol, Stanisław Jendraszczak, Adam Trela, Grzegorz Rzymski;
- Sędzia Główny Rajdu – Piotr Letki;
- Sędzia Nadzorujący – Edward Bartol;
- Godziny: 8.30 – do około godz. 16.00;
- Miejsce: Teren po byłym poligonie wojskowym pomiędzy ul. Bydgoską i Wawelską;
- Rejestracja załóg, podział na 4 grupy startowe (wg kolejności zarejestrowania) – godz. 8.30 do 9.50 w WORD przy ul Lotniczej;
- Opłata startowa – 50 zł. – w miejscu rejestracji;
- Naklejenie oznakowań startowych, powitanie przez Dyrektora WORD, przedstawienie załóg, omówienie regulaminu – godz. 9.50 do 10.15 w WORD przy ul. Lotniczej;
- Przejazd na Pl. Staszica, powitanie przez władze Miasta i Powiatu oraz zaproszonych gości, przejazd na miejsce zawodów – godz. 10.15 do 10.50;
- Rozpoczęcie zawodów (jednocześnie na 4 Odcinkach Próby Zwrotności w tym 1 z rowem wodnym) – godz. 11.00;
- godz. 14.00 – 15.30 – wydawanie posiłku;
- około godz. 16.00 – zakończenie Rajdu, wręczenie nagród, upominków;
- regulamin, scenariusz Rajdu na stronie internetowej WORD Piła – BRD – www.wordpila.top.pl w zakładce BRD