Spotkanie w wielkopolsce
Moderator: Misiek Bielsko
Spotkanie w wielkopolsce
Zapraszam serdecznie na kolejną imprezkę w Wielkopolsce,spotkanie rodzinno-piknikowe z elementami rywalizacji-mamy przygotowane dwie trasy,bardzo łatwą szybką i trochę trudniejszą ale do pokonania bez problemu każdym autem 4x4. W przypadku dużej liczby uczestników podział na dwie klasy-dla aut z przeróbkami i fabrycznych terenówek.Dla najlepszych w wyścigu nagrody,dla wszystkich uczestników spotkania ognisko i pieczenie kiełbasek. Szczegóły na naszej stronie www.autodrom4x4.pl .Zapraszam serdecznie. 

He,he
nie będziesz sam,nie martw się . Już kiedyś zauważyłem, że na forum mam mały odzew,być może dlatego że jesteśmy jeszcze mało znani,nie wiem
,jednak imprezki zawsze jakoś wychodzą,tak jak ostatnio-było ponad 40 aut,uważam to za dobry wynik,teraz może będzie trochę luźniej,ok.25 samochodów,choć duży wpływ będzie miała pogoda,i zgłoszenia będą się sypać na ostatnią chwile,w sobotę wieczorem. Tak więc pozdrawiam i wal śmiało,będzie dobrze

- bartek_MX_1
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak,ruszamy oficjalnie o 10 w niedzielę,ale nic nie stoi na przeszkodzie jeśli chcesz wpaść już w sobotę,zależy jak masz daleko do nas. Impreza jest na terenie autodromu4x4 włościejewki k/książa wlkp,mapke masz na naszej stronie www.autodrom4x4.pl
na gg 470285 do mnie. pozdro.