zlot samochodow gaz 69 - myslenice
Moderator: Misiek Bielsko
zlot samochodow gaz 69 - myslenice
Witam, jak co roku w ostatnia sobote i niedziele lipca organizujemy zlot gazow 69 w Myslenicach na Dolnym Jazie. Impreza o charakterze towarzysko-turystycznym. Dokladne dane podam w czerwcu. Zapraszamy wszystkich jezdzacych tymi cudami techniki radzieckiej.
Pozdrawiam - 1954
Pozdrawiam - 1954
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Re: zlot samochodow gaz 69 - myslenice
Wszystko pieknie, tylko jak znow bedziecie jezdzic po lesie i szkalach w moich okolicach, to obiecuje serdecznie ze postaram sie o konsekwencje dla organizatorow.1954 pisze:Witam, jak co roku w ostatnia sobote i niedziele lipca organizujemy zlot gazow 69 w Myslenicach na Dolnym Jazie. Impreza o charakterze towarzysko-turystycznym. Dokladne dane podam w czerwcu. Zapraszamy wszystkich jezdzacych tymi cudami techniki radzieckiej.
Pozdrawiam - 1954
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

a co ma kraków do MyślenicMarcin-Kraków pisze:Wszystko pieknie, tylko jak znow bedziecie jezdzic po lesie i szkalach w moich okolicach, to obiecuje serdecznie ze postaram sie o konsekwencje dla organizatorow.1954 pisze:Witam, jak co roku w ostatnia sobote i niedziele lipca organizujemy zlot gazow 69 w Myslenicach na Dolnym Jazie. Impreza o charakterze towarzysko-turystycznym. Dokladne dane podam w czerwcu. Zapraszamy wszystkich jezdzacych tymi cudami techniki radzieckiej.
Pozdrawiam - 1954
ekolog sie znalazł.
to ja
67,69, m-72, bmw r35,willys
67,69, m-72, bmw r35,willys
zlot gazów 69
Jest paru kolegów przyjeżdżających uazami, był nawet blaszak. Przyjeżdżaj. Przypominam, że impreza ma charakter turystyczny - nie ma katowania aut.
1954
1954
W lMyślenicach na Dolnym Jazie spotykamy się 26-27 lipca. Jak dotąd nie wiemy czy będą próby terenowe - miejsce po którym dotąd jeżdziliśmy już nie wchodzi w grę. Janusz szuka nowego. W niedzielę jazda po okolicy - trasa jest jeszcze uzgadniana.
Będzie to już IX zlot samochodów GAZ 69. i takimi prosimy przyjeżdżać.
Będzie to już IX zlot samochodów GAZ 69. i takimi prosimy przyjeżdżać.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Witam.
W internecie znalazłem coś takiego : http://www.miasto-info.pl/myslenice/9-z ... ych-gaz-69
Pzdr
W internecie znalazłem coś takiego : http://www.miasto-info.pl/myslenice/9-z ... ych-gaz-69
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
w tym roku odbędzie się zlot?
Zlot oczywiście odbędzie się, tym bardziej że to już mały jubileusz - 10 lat. Zazwyczaj spotykaliśmy się w ostatnią sobotę i niedzielę lipca. W tym roku wolałbym jednak 1-2 sierpnia. Termin trzeba uzgodnić z gospodarzem zlotu Januszem z Myślenic. Na pewno podam go na stronie gaza 69 - sądzę że do końca maja.
-
- jestem tu nowy...
to się cieszę,mieszkam k/olkusza więc przyjadę napewno