dzieje się coś ,są już jakieś przygotowania

Moderator: Misiek Bielsko
Mag69 pisze:Puk,puk, Hella![]()
dzieje się coś ,są już jakieś przygotowania![]()
no tyle będzie, wliczając Piknik Terenowy Opoleczesław&jarząbek pisze:skąd mu się wzięło dziesięć edycji?
Każdą widział podwójnieczesław&jarząbek pisze:skąd mu się wzięło dziesięć edycji?
Jak się kilka w bigosie przespało to i pamiętać nie należyczesław&jarząbek pisze:nooo...jakby mocno naciągnąć to owszem może sie uzbiera
gallopiade?Mag69 pisze:no tyle będzie, wliczając Piknik Terenowy Opoleczesław&jarząbek pisze:skąd mu się wzięło dziesięć edycji?
najwyrazniej teżDrako pisze:gallopiade?Mag69 pisze:no tyle będzie, wliczając Piknik Terenowy Opoleczesław&jarząbek pisze:skąd mu się wzięło dziesięć edycji?
Hella@bigos pisze:i dupa![]()
wilcze są wtedy
Ja cie pozdrawlajuWojtek pisze:Hella@bigos pisze:i dupa![]()
wilcze są wtedy
Fakt, termin zajęty, muszem na WilczeAle nawiedzić Cię tyż muszem - jak mój reduktor z Ladacznicy ?
![]()
![]()
Żadna podróba - to sem ja, żiwHella_ pisze:Ja cie pozdrawlajuWojtek pisze: Hella@
Fakt, termin zajęty, muszem na WilczeAle nawiedzić Cię tyż muszem - jak mój reduktor z Ladacznicy ?
![]()
![]()
to Ty
![]()
Czy jakaś podróba
![]()
Reduktor się robiiiiiii
Mój reduktor to chyba 2004czesław&jarząbek pisze:oni tam w tym opolu jak czarna dziura są.
miras dwa lata temu wziął ode mnie dwa wałki z przekładni kierowniczych do regeneracji.
i tyle go widziałem...
mniam, mniamMikołaj pisze:Hella z Wójtową mieszali w sobotę słynną cytrynówkę, będzie dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość