Zlot pojazdów militarnych państw stron Układu Warszawskiego
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Zlot pojazdów militarnych państw stron Układu Warszawskiego
Witam wszystkich.
Urodził się projekt Zlotu pojazdów militarnych państw stron Układu Warszawskiego "Tarcza 2011"
Wstępny termin imprezy, to 21-24 Lipiec 2011. Impreza odbędzie się na poligonie w Opolu-Winowie (wstępna zgoda dowództwa poligonu już jest )
Na zlocie szczególnie mile widziane są wszystkie Gazy, Uazy, Stary 660, Urale, Krazy, Skoty, Brdmy i cała socjalistyczna technika wojskowa, a także wszystkie Grupy Rekonstrukcji Historycznej LWP, Armii Radzieckiej, ĆSLA, NVA .... .
Napiszcie proszę, co o tym myślicie, może macie jakieś pomysły??
W organizację tego przedsięwzięcia zaangażowani są Hela i Szafa.
Urodził się projekt Zlotu pojazdów militarnych państw stron Układu Warszawskiego "Tarcza 2011"
Wstępny termin imprezy, to 21-24 Lipiec 2011. Impreza odbędzie się na poligonie w Opolu-Winowie (wstępna zgoda dowództwa poligonu już jest )
Na zlocie szczególnie mile widziane są wszystkie Gazy, Uazy, Stary 660, Urale, Krazy, Skoty, Brdmy i cała socjalistyczna technika wojskowa, a także wszystkie Grupy Rekonstrukcji Historycznej LWP, Armii Radzieckiej, ĆSLA, NVA .... .
Napiszcie proszę, co o tym myślicie, może macie jakieś pomysły??
W organizację tego przedsięwzięcia zaangażowani są Hela i Szafa.
Re: Zlot pojazdów militarnych państw stron Układu Warszawskiego
Sorki drobna informacjna zmiana
Fireman 68 jest pomysłodawcą i odpowiedzialnym
, grupa opolska robi za "wyrobników"
Jako, że na zlotach militarnych posiadacze pojazdów produkcji państw U.W. traktowani sa jako pariasi, więc taki pomysł się narodził.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich posiadaczy pojazdów z U.W.
Pozdrawiam
Hella_

Jako, że na zlotach militarnych posiadacze pojazdów produkcji państw U.W. traktowani sa jako pariasi, więc taki pomysł się narodził.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich posiadaczy pojazdów z U.W.
Pozdrawiam
Hella_
Pisząc powyższe chyba nie masz na myśli Miedzynarodowego Zlotu Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie.
Ja sam posiadam tylko pojazdy U.W. a jest tego sporo.Z wielka atencją traktuję właścicieli Star 660 jesli przyjechali na kołach.
Kazdy ze zlotów aby nie był powieleniem innego wypracowuje swój harakter oraz klimat.
Ja sam posiadam tylko pojazdy U.W. a jest tego sporo.Z wielka atencją traktuję właścicieli Star 660 jesli przyjechali na kołach.
Kazdy ze zlotów aby nie był powieleniem innego wypracowuje swój harakter oraz klimat.
Szafa i pojazdy UW
Jestem ciekaw czym przyjedzie 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Z buta PepkuPepek pisze:Szafa i pojazdy UWJestem ciekaw czym przyjedzie

-
- jestem tu nowy...
A nie znajdzie się gdzieś miejsce dla zbłąkanego wędrowca

-
- jestem tu nowy...