Wyczytałem na stronce, ze szykuje sie rajd w Drezdenku.
"Drezdenko przywita Wszystkich uczestników LMOR już po raz trzeci.
Bazą rajdu jest jak w roku poprzednim Ośrodek Rekreacyjno - Jeździecki w Kosinie (Kosin 26, 66-530 Drezdenko) http://www.konie-kosin.pl | mail: biuro@konie-kosin.pl) - rezerwacje noclegów dokonujemy osobiście . Trasa rajdu jak zwykle przyniesie uczestnikom dużo satysfakcji i niezapomnianych przeżyć (trwają prace nad wydłużeniem trasy z 4,5 km do 10 km).
Jesteśmy przekonani że uatrakcyjni to rywalizację , trasa jak zwykle w całości taśmowana, zabezpieczona i oznakowana.
Na terenie usytuowanym tuż obok trasy powstanie strefa off-roadowa z zabezpieczeniem cateringowo - sanitarnym.
Sponsorem głównym LMOR jest firma DragonWinch, która ufundowała nagrody dla zwycięzców.
Sponsorami wspierającymi są firmy: Fedima oraz Dadar
Patronaty medialne nad LMOR przyjęły: TVN Turbo, Auto świat 4x4 , Owsiaknet.pl oraz Terenowo.pl.
Harmonogram imprezy
Harmonogram LMOR 2011 i mapka dojazdu
Mapka Dojazdu LMOR 2011
Off-Road Park (Start/Meta, Scena, Piknik)
Droga nr 160 Klesno – Radowo, zjazd w ulicę Łączną
GPS: N 52°51’34.272”, E 15°49’26.723”
Biuro Mistrzostw
Ośrodek Turystyki i Rekreacji
Jeździeckiej w Kosinie k/Drezdenka
GPS: N 52°50’34.44”, E 15°53’32.1”
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do uczestnictwa (zgłoszenia: quady! / samochody!)
Koszty Uczestnictwa:
SAMOCHODY:
» Advance (ADV)
500 PLN*
» Challenge (CHL)
500 PLN*
QUADY:
» Adventure (QAD)
450 PLN*
* Podane ceny są cenami brutto za 1 załogę w danej klasie (załoga w klasach samochodowych składa się z 2 osób, w klasach quadowych z 1 osoby).
Zapraszamy serdecznie Maciej Rachtan oraz zespół PTDWE/LMOR"

Informacje brane ze strony
Kod: Zaznacz cały
http://www.lubuski-offroad.pl/viewpage.php?page_id=2
___________________________________________________________________________________________________________________________
Mam nadzieje, ze umieściłem w dobrym dziale, ale w razie czego można to poprawić.
___________________________________________________________________________________________________________________________