Zderzak pod wyciągarę
Moderator: Mroczny
- malinowy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zderzak pod wyciągarę
Polecicie gdzie szukać? Wyciągarkę też możecie polecić.
MALINOWY FOTOGRAF i FOTOGRAF W TERENIE szukaj na FB!
Re: Zderzak pod wyciągarę
Dostępność w Polsce takiego gotowego - wątpliwa, ale może wcale go nie chcesz. Mi w Pajero warsztat tak ładnie włożył windę w fabryczny zderzak, że miód. Lżej, bezpieczniej, legalniej. Tylko do taranowania drzew się nie nadaje.
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
-
-
W ori zderzaku ładniej to wygląda, zarówno w Galloperze jak i Pajero.
Ja chciałem ściągnąć zderzak i zobaczyć gdzie i jak tam przymocować wciągarkę, ale jakiś uj pospawał przednie orurowanie które było z funkcją rozkładania i teraz dostępu brak. Za jakiś czas jak już dojrzeję do wciągarki to wywalę w cholerę te całe orurowanie i dopiero wszystko sprawdzę.
Ale jakby kto grzebał tam w zderzaku to może wrzucić jakieś poglądowe zdjęcia co tam słychać.
Ja chciałem ściągnąć zderzak i zobaczyć gdzie i jak tam przymocować wciągarkę, ale jakiś uj pospawał przednie orurowanie które było z funkcją rozkładania i teraz dostępu brak. Za jakiś czas jak już dojrzeję do wciągarki to wywalę w cholerę te całe orurowanie i dopiero wszystko sprawdzę.
Ale jakby kto grzebał tam w zderzaku to może wrzucić jakieś poglądowe zdjęcia co tam słychać.
- malinowy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Właśnie wydawało mi się, że widziałem taki układ w oryginale i to by była idealna myśl
Gdzie, żeś ją montował dokładnie? Jakie koszta orientacyjnie są w temacie takiego montażu?

MALINOWY FOTOGRAF i FOTOGRAF W TERENIE szukaj na FB!