Moderator: Kosiarz
Czekamy z niecierpliwością, w tym roku musi się udać jechać swoim autemilek79 pisze:TUR4x4 Turek też organizuje.W następnym tygodniu wiecej informacji
Właśnie na to info najbardziej czekałem byliśmy u was w zeszłym roku z ekipą Świętokrzyską i w tym też chętnie bym się wybrał. Rozmawiałem wczoraj z Mirkiem od was ale też jeszcze nic nie wiedział, czekam na pozytywne informacjediWhizZ pisze:4x4 RADOM - jak zwykle się włączamy ale czekam na info od Gazfana.
W tym roku nie ogarnę Choinki w Radomiu ze względów rodzinno-zawodowych, Rockersu też zajmany po same uszy więc niech Świętokrzyskie w tym roku stanie na wysokości zadania. Mirek pewnie pojedzie, ja nie wiem: w jednym wozie napędy do roboty, w drugim rama a trzeci na zimę się nie nadaje ;|POLO pisze:Właśnie na to info najbardziej czekałem byliśmy u was w zeszłym roku z ekipą Świętokrzyską i w tym też chętnie bym się wybrał. Rozmawiałem wczoraj z Mirkiem od was ale też jeszcze nic nie wiedział, czekam na pozytywne informacjediWhizZ pisze:4x4 RADOM - jak zwykle się włączamy ale czekam na info od Gazfana.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość