HAŁDA WIESŁAW
Moderator: Albert_N
HAŁDA WIESŁAW
Kto z Kolegów z forum wybiera sie 21 09 2007 do Wałbrzycha na Rajd Bacówka ? I czy koledzy beda brali udział jak tak to jakimi maszynami ? Pozdrawiam 

Nic na chama wszystko młotkiem!!
RR 3,5 V8 Nissan Terano 2 2.7 TD
Wiesław to jest pokopalniana chałda na kturej odbywaja sietrasy przejazdu rajdu Bacówka a mozna i by Lada jechac jak jest zmotana a mysle ze nie tytlko Niviarze przegladaja forum Lady a pozatym niekturzy maja takze jeszcze inne samochody w swojim parku maszynLR_Olek pisze:a kto to jest halda wieslaw?
intryguje mnie to...

oj 2 razy musialem to przeczytac coby zrozumiec.artlab pisze:Wiesław to jest pokopalniana chałda na kturej odbywaja sietrasy przejazdu rajdu Bacówka a mozna i by Lada jechac jak jest zmotana a mysle ze nie tytlko Niviarze przegladaja forum Lady a pozatym niekturzy maja takze jeszcze inne samochody w swojim parku maszynLR_Olek pisze:a kto to jest halda wieslaw?
intryguje mnie to...
Jasne że można, tylko chyba miejsc wolnych brak

Lepiej pózno niz wcale
To Trza czytac terminy imprez i sie duzo wczesniej namyslac co by miejsc nie zabrakło.Dobra impra !hadek pisze:oj 2 razy musialem to przeczytac coby zrozumiec.artlab pisze:Wiesław to jest pokopalniana chałda na kturej odbywaja sietrasy przejazdu rajdu Bacówka a mozna i by Lada jechac jak jest zmotana a mysle ze nie tytlko Niviarze przegladaja forum Lady a pozatym niekturzy maja takze jeszcze inne samochody w swojim parku maszynLR_Olek pisze:a kto to jest halda wieslaw?
intryguje mnie to...
Jasne że można, tylko chyba miejsc wolnych brak
o dżizas nieeeeeeeee......artlab pisze:Wiesław to jest pokopalniana chałda na kturej odbywaja sietrasy przejazdu rajdu Bacówka a mozna i by Lada jechac jak jest zmotana a mysle ze nie tytlko Niviarze przegladaja forum Lady a pozatym niekturzy maja takze jeszcze inne samochody w swojim parku maszynLR_Olek pisze:a kto to jest halda wieslaw?
intryguje mnie to...

O nowa jakość w avatarzeLR_Olek pisze:o dżizas nieeeeeeeee......artlab pisze:Wiesław to jest pokopalniana chałda na kturej odbywaja sietrasy przejazdu rajdu Bacówka a mozna i by Lada jechac jak jest zmotana a mysle ze nie tytlko Niviarze przegladaja forum Lady a pozatym niekturzy maja takze jeszcze inne samochody w swojim parku maszynLR_Olek pisze:a kto to jest halda wieslaw?
intryguje mnie to...

Lepiej pózno niz wcale
Jak już o awatarze, to jakość taka, ze nie poznałem... Zobaczyłem, że kasztany, później przeczytałem o nowej jakości, a na koniec zobaczyłem, że to LR_Olek...

Jeep Cherokee XJ Sport
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki