Ivul jak patrzę na te zdjęcia to wracają wspaniałe wspomnienia

Jeszcze raz dzięki wszystkim za wspólne chwile

Moderator: Albert_N
Długo jeszczeIvul pisze:Właśnie je ładuję na serwer, bo picassa krzyczała że mało miejsca![]()
Tam kilka kropelek Cocolino mamuska wlała jak wyszedłem z łazienki na 30 secIvul pisze:...Żartów nie ma, Svenson wyprał kinetyka w płynie zmiękczającym...
No dzieki AlpigoAlpigo pisze:...jeśli Ivul zabrał Svensonowi kinetyka to na razie jestem bezpieczny...
Svenson pisze:Seba zawsze sie trafi idiota i beda takie akcje , ale wiekszosc ich jest spowodowana lenistwemWazne zeby samemu tak nie robic i bedzie ok
I oni w końcu wyginą. Ale przy okazji zakrwawią mi blachę.2Kółka pisze:Svenson pisze:Seba zawsze sie trafi idiota i beda takie akcje , ale wiekszosc ich jest spowodowana lenistwemWazne zeby samemu tak nie robic i bedzie ok
Część ludzi pozbawiona jest po prostu instynktu zamozachowawczego
Ivul pisze: Kilka takich akcji i na zakup kinetyka trzeba będzie mieć licencję i badania psychiatryczne [a tych mogę nie przejść]
Tu się nie zgodzę. Ja kupiłem 15.5 t niby do nivy, ale na 5 zlocie ciągnął się nim zestaw aro-rocky, na listopadowym spotkaniu Niva - Pajero, Pajero - Patrol w tym syfie glinianym. Poza moim kinetykiem mieliśmy tylko taśmy, atestowane, ale krótkie i statyczne, nie robiły. Szarpał mnie (rocky z przyczepą) na nim pick up vw w górach. nie chciałbym żeby się wtedy zerwał, bo w zapasie nie był tylko hilift, a droga w dół nieciekawa.ssslavo pisze:Z tym do przesady wytrzymałym kinetykiem to też dyskusyjna sprawa....
Jeśli ciągnie mocne auto i ma warunki /przyczepność/ to coś musi puścić.
I zastanawiam sie co jest lepsze,czy solo lecący kinetyk czy z dołączonym kawałkiem auta...
Na youtube jest wiele filmików....
A ja go czysciłemIvul pisze:Tu się nie zgodzę. Ja kupiłem 15.5 t niby do nivy, ale na 5 zlocie ciągnął się nim zestaw aro-rocky, na listopadowym spotkaniu Niva - Pajero, Pajero - Patrol w tym syfie glinianym. ...
Ile z tych zaczepów nie odłaczy sie od samochoduIvul pisze: Proponuję raczej zrobić w samochodach którymi jeździmy jak w rajdówkach: jeden uchwyt pewny z przodu, jeden z tyły, pomalowane na czerwono. Wtedy nawet w amoku wiesz gdzie zaczepić, a nie jak na fimiku z sobolewiady gościu na masce i kinetyk za orurowanie.![]()
![]()
A jak nie ma uchwytu, to pomogę, wręcze łopate i będe dogadywał, na następny raz na pewno pojawi się zaczep
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości