Moderator: Albert_N
A koledzy mówili, że już nie żyjeszbartekbp01 pisze:Witam wszystkich po długiej przerwie
Więc witamy i miłej lektury, życzymymonialb pisze: Z ciekawością przystępuję więc do lektury forum.
Zasadniczo nie czytaj forum bo nigdy nie kupisz Nivkimonialb pisze:O ile dobrze zrozumiałam, jest to wątek powitalny, więc witam się i ja - MoniaNie mam Łady, ale chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tych fascynujących autkach i rozważyć ewentualne kupno...
Z ciekawością przystępuję więc do lektury forum.
Myślę jednak, że warto zacząć od przemyślenia argumentów "przeciw", bo te wskazujące na "za" już dawno mam w głowie - jest ich sporocerber67 pisze:Zasadniczo nie czytaj forum bo nigdy nie kupisz Nivkimonialb pisze:O ile dobrze zrozumiałam, jest to wątek powitalny, więc witam się i ja - MoniaNie mam Łady, ale chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tych fascynujących autkach i rozważyć ewentualne kupno...
Z ciekawością przystępuję więc do lektury forum.
![]()
Większość wpisów traktuje tutaj o bolączkach. Jeżeli jednak się przejedziesz i doświadczysz na własnej d... /skórze/ jaka to frajda to będziesz wiedziała czy jest sens kupowania. Najbardziej przekonującym argumentem jest koszt utrzymania /części, paliwo i naprawy/.
Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość