zaczęliśmy z szwagrem remontować Nive 1.7i z 2000r. i po drodze nazbierał mi się kilka pytań na które niestety google nie potrafią mi odpowiedzieć. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
- czy gdzieś można kupić odpowietrznik do mostu? Jackars niestety nie ma, a już jedno łożysko na tylnej półosi musieliśmy wymieniać. Nasz jest kompletnie zalepiony błotem i wszelkie "dłubanie" nie za bardzo pomaga. (może jakieś patenty?)
- czy kanapa od wersji 1.6 różni się czymś (w sensie montażu) od wersji 1.7?
- poprzedni właściciel zamontował przełącznik mający wpływ na temperaturę, przy której załączają się wentylatory. Widziałem, że temat przewijał się na forum (jak np w topicu o komputerze pokładowym) ale nie wiem czemu miała by taka zmiana służyć?
- pytanie bonusowe: nie działa mi część podświetlenia zegarów + kontrolka check engine. Na chwile obecna sprawdziłem tylko, że żarówki są w porządku czy macie pomysł czy należało by sprawdzić jeszcze (jakieś standardowe problemy w tym miejscu) zanim zaczniemy mierzyć wszystkie kable i połączenia? Do tego co jakiś czas jest chyba problem z masą bo wszystkie zegary i kontrolki "gasną" jak się porusza kablami (czysto losowo

Tak jak pisałem będę wdzięczny za wszelką pomoc i wiedzę doświadczonego koleżeństwa