Oto i lecznicza trawa w której skrzynia odpoczywała

Moderator: Albert_N
Co do namiotów to 10zł za osobe na 100%Ivul pisze:
Taki mały warning dla wszystkich /tak, Ciebie też dotyczy -> / radze sprawdzić wszelkie gumy bo piasek dostający sie w skrzynie, przeguby itp załatwia je najpóźniej drugiego dnia zlotu, i jeżeli ilość holowników spadnie poniżej ilości holowanych, trzeba bedzie wezwać wsparcie lub rozłożyć namiot..
Ja chciałem, ale wszyscy sie bali ze mnie nie wyciągną, odbije sobie na zlocie:P
Svenson pisze:nawet z dobra gumą zmielisz jak robisz -> BUTi potem -> BUT a na koniec -> BUT
U Ojca Dyrektora?kozaczos pisze:No to z nami lipa - mamy już wizytę w Toruniu zaklepaną.... ech :/
Pozdro i do następnego razu
KozakY
tomaszpi pisze:Witam serdecznie.![]()
![]()
Biorąc pod uwagę Wasze odpowiedzi na temat terminu podjąłem decyzję ,że zlot odbędzie się 25-27 września.
Wasze głosy a było ich sporo potwierdzają moją decyzję. Trzymając się tego podaję stan osobowy na dzień 1 września:
1. Tomaszpi
2. Ivul
3. Marek D.
4. Gornek
5. Bartekbp01
6. Bobo1308
7. A.F.
8. Stachos
9. 10zulu
10. Kukuś+Niedźwiedź
11. Svenson
12. Cekpetap3
13. Kacper97
14. Goslawen
15. Snuffer
16. CRANE
17. WojciechW
18. Kozaczos
19. Trzesik
20. Krzysiek-74
Jeżeli ktoś ma ten termin zajęty to dawać znać.
Aha planowany przyjazd wszystkich osób to piątek. Co z tego wyjdzie to zobaczymy
Pozdrawiam serdecznie![]()
![]()
a dokładniej proszędavejr pisze:przepraszam trzy załogi jeszcze
coś się wolfstein nie odzywa.davejr pisze:1.wolfstein
2.Konrad
3.Adaś Sami
no i ja oczywiście
Jak nas takich zabłoconych zobaczą to zagonią do zagrody dla świń lub dzików , i miejsca starczyIvul pisze:Ten parking w zoo jest za mały..
Nic się nie martw - miejsce sie znajdzieIvul pisze:Ten parking w zoo jest za mały..
Ale nie aż takCRANE pisze:Nic się nie martw - miejsce sie znajdzieIvul pisze:Ten parking w zoo jest za mały..
A co do zabłoconych aut to już takowe tam widzieli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości