bartekbp01 pisze:wloczykij83 pisze:Svenson, w Krakowie na Królewskiej stoi na chodniku Łada 2107, stoi tak od przynajmniej pół roku i niszczeje. Co najdziwniejsze w dobrym stanie była te pół roku temu, teraz już nieco zbrzydła, bo nawet śnieg z niej nie odgarnięty. Wygląda jak moja stara ładzia... jak czasem jadę tramwajem to ją widzę przez okno i aż się serce kraje. Szkoda, że nie ma kartki na sprzedaż bo bym Ci spisał nr a tak to lipa. Opuszczone autko.
dobrze wiem o której mówisz nawet kiedyś z gościem gadałem i myślę że prędzej bociany u nas zazimują niżeli on ja sprzeda...
a tak poza tym to dziaj byłem na spacerze i oglądałem twoją nivkę

moją możesz oblukać w okolicach bloku 3a .
kurde po sąsiedzku sie męczymy z tymi dziwkami pewnie nawet się mijaliśmy parę razy a się nie znamy trzeba to zmienić i jakieś piwo wychylić

a no trzeba wychylic, w "marzeniu" na przykład;-) hehe kiedyś była "unia-dunia" na balickiej z taniutkim kasztelanem, ale przerobili ją na nie wiem co. Co do mojej to trochę teraz jest zewnętrznie zaniedbana bo wogole mi czasu brak. Zająłem się załatwieniem tego co mechaniczne (skrzynia, rozrusznik itd), a kosmetyke pozostawiłem na kiedy indziej. Teraz to nawet OC nie mam bo nie było kiedy tego załatwiac i od 2 lutego to jestem bez-OC-owy. Swoją drogą to złapałem kontakt z gosciem, który by mi te rury z przodu i stopnie boczne wypiaskował i pomalowal od razu za 200zł... w Kryspinowie gdzieś jest. Pomalowałbym sam, ale też kurde nie wiem kiedy... a w sumie cena dosc dobra jak za piaskowanie i malowanie. Tylko też muszę doczekac się trochę wolnego.
Twoją muszę oblukac bo jej jeszcze nie widziałem:) a znac się możemy z widzenia bo przecież Widok to taka mini wiocha

młodosc wczesną to na osiedlu się spędzało itd.
Co do tej Łady do mówisz o tej na przeciw starego Pewexu na Krolewskiej no nie? Gadałeś z gościem? No to mega dziwny koleś bo nawet jej w ciągu zimy nie odśnieżył...stoi przy ulicy i auta solą na nią chlapią. Kurde myślałem, ze gosc by się jej z chęcią pozbył bo go przecież zaraz straż miejska zacznie męczyc o to auto.
Svenson pisz kartki z propozycją i wkładaj za wycieraczki

może się kto skontaktuje a czasu się nie traci.