Do poniedziałku rano moja połówka była na mnie ostro "sfochowana"

Ale co tam - warto było do Was zawitać

Pozdro!!!
Moderator: Albert_N
Tego się obawiałem, za miękka byłSvenson pisze: Co do podsumowania to jeszcze zweryfikowała sie poduszka pod skrzynią u mnie![]()
dałem oryginał co był w poldzie D , a puscoł 1 z 4 spawow mocowaniapoborcapodatkowy pisze:Tego się obawiałem, za miękka byłSvenson pisze: Co do podsumowania to jeszcze zweryfikowała sie poduszka pod skrzynią u mnie![]()
![]()
Tyle, że nie czekałem na weryfikację i przerobiłem mocowanie, zobaczymy, czy się sprawdzi
Ano.Sniper pisze: Kościół św. Piotra i Pawła na Antokolu w Wilnie, Litwa
Się zdefiniuje droga powrotna to się będziem dogadywać.bartekbp01 pisze:Ivul miałeś wpaść do mnie w drodze powrotnej![]()
Wiem że nic to już nie zmieni, ale przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, rodzice mnie nie wychowali..Marek D. pisze:no cóż - w meczu z wilkami otrzymujesz żółta kartkę za niesportowe zachowanie - lasami na ełk miałeś się przedzierać
... Skulony w jakiejś ciemnej jamie na hamaku sobie spał ...bartekbp01 pisze:obława ,obława na młode Jeże jest obława
![]()
![]()
Ivul pisze:Pospawane to i owo![]()
a Ty uruchomiłeś cokolwiek u siebieIvul pisze:Pospawane to i owo![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości