Jeśli coś się spierniczy, to części sam moge nawet podorabiać z jakiejś dobrej stali

Moderator: Albert_N
Niezawodność i niva?Siewca pisze: chciałbym ją do wiosny uruchomić i mieć niezawodne autko.
i to chyba tyle w temacie, ale powodzeniajradek pisze:W takim budżecie to dostaniesz w miarę ogadniętą osobówkę, ale jeżeli koniecznie chcesz Nive to ją po prostu kup.
Siewca pisze:Kurcze, no co ja mam powiedzieć... zakochałem się w tym autku bardzo ;D
A czy mając te 3+5 nie można już zacząć szukać wśród innych samochodów ?10zulu pisze: A najlepiej dozbieraj jeszcze pięć tys do tych trzech i wtedy szukaj. Będzie lżej i mniej się uwkurzasz.
Browar Johnson pisze:A czy mając te 3+5 nie można już zacząć szukać wśród innych samochodów ?10zulu pisze: A najlepiej dozbieraj jeszcze pięć tys do tych trzech i wtedy szukaj. Będzie lżej i mniej się uwkurzasz.
Sam rozglądam się już bardzo długo i szczerze powiedziawszy to Nivki poniżej 10k (a bywa że i powyżej) nawet w ogłoszeniach zazwyczaj lipnie wyglądają. To co mnie w chwili obecnej najbardziej trzyma przy rozglądaniu się za Nivą, to stały napęd na 4, patenty z dołączanym przodem jakoś mi się nie podobają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość