Cześc wam.
Rozmawiałem z Litwinem, który wiózł całą lorę nowych NIVEK do Holandii tak z ciekawości spytałem się o cenę takiego autka, a on odpowiedział, że za (około) - 7 tyś dolarów mozna kupic u nich nowy samochodzik, może by ktoś to sprawdził czy mówił prawdę czy bajerował.
nowa niva?
Moderator: Albert_N
czesci sa tanie, samochod w miare duzy w srodku. NAPED 4x4 a nie dolaczany przod czy tyl heh pozdrawiam punkt sprzedazy w Bialymstoku najpierw trzeba co nie co wiedziec a nie ....
samochod wygral test z suzuki w jakims tam programie wiec no commnets
razi tylko jakos materialow ale ruskim ma jezdzic i nic wiecej;p
w lipcu ja kupilem i mam juz 13 tys(wymiana wydechu, wszystkie drazki stabilizatory , rozrzad i regulacja zaworow, klocki hamulcowe i zapieczone 2 tulejki w silownikach od hamulca, zawor od nagrzewnicy, 2 lampy i pomalowanie calej + orurowanie, wszystkie oleje) i tak lubie ten samochod.Pozdrawiam jej poprzedniego wlasciciela ktory doprowadzil ja do takiego stanu XD
samochod wygral test z suzuki w jakims tam programie wiec no commnets
razi tylko jakos materialow ale ruskim ma jezdzic i nic wiecej;p
w lipcu ja kupilem i mam juz 13 tys(wymiana wydechu, wszystkie drazki stabilizatory , rozrzad i regulacja zaworow, klocki hamulcowe i zapieczone 2 tulejki w silownikach od hamulca, zawor od nagrzewnicy, 2 lampy i pomalowanie calej + orurowanie, wszystkie oleje) i tak lubie ten samochod.Pozdrawiam jej poprzedniego wlasciciela ktory doprowadzil ja do takiego stanu XD
rekreacja<Miska>
polowanie<NIVA>
polowanie<NIVA>