Moderator: Albert_N
Takie kozakinarkooko pisze:http://www.webpark.ru/comment/61776 tutaj dobrze rozwiązali problem chłodzenia
Według mnie dwa wentylatory powinny chodzić jednocześnie bo nie wydaje mi się żeby kręcił się jeden a potem drugi. Ja mam na stałe(kręci się cały czas)bernii pisze:troszkę może sprecyzuje, są dwa wentylatory elektryczne i wydaje się mi że jeden powinien chodzić po nieznacznym przekroczeniu temp. 90 a drugi chyba jak se ten pierwszy nie radzi .W serwisie powiedzieli te typy tak mają.
Ewentualnie sprawdz czy masz dwa czujniki w chłodnicy , jak tak to jeden ( pracujący w zakresie 82-90 C* ) masz uszkodzonybernii pisze:troszkę może sprecyzuje, są dwa wentylatory elektryczne i wydaje się mi że jeden powinien chodzić po nieznacznym przekroczeniu temp. 90 a drugi chyba jak se ten pierwszy nie radzi .W serwisie powiedzieli te typy tak mają.
albo poczytać książkę do niviastybernii pisze:no tak dzięki, cza tam po prostu wsadzić łapska
Albo masz na myśli inną książkę, albo nie umiesz czytać, albo po prostu matoł jesteśbernii pisze:INSTRUKCJE OBSŁUGI ? nic tam nie ma pożytecznego.
Nieprawdasilverstone pisze:Te poborca, odpitol sieMasz takie samo stare padło jak ja w którym o elektrycznych wentylatorach jeszcze nikt nie słyszał więc i odpowiednio starą wersję książki. Linki do nowej tyż są gdzieś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości