Tomek
Moderator: Albert_N
A gdzie dostałeś w takiej cenie opony z felgami jeśli to nie tajemnica?2Kółka pisze:nie znam tych opon, ale dziś zerknąłem i myśle że nowych bym takich nie kupił, ok. rok temu kupiłem komplet opon nowek ruskich do Nivki razem z felgami za niecałe sześć paczek, a tu jedna kosztuje ponad cztery, no chyba że używki do wzięcia tanio, a jak wydawać kaskę na nowe, lepiej wziąć coś szerszego i fajniejszego. Ja przesiadłem się na i szersze jestem zadowolony![]()
Tomek
nie kupiłem żadnych opon ale przymierzam się do jakiś nadlewek bądź dobrych używekandrox1 pisze:Kupiłeś je ? Jak wrażenia z jazdy? Za ile można je kupić ?tomaszpi pisze:dzięki za odpowiedź bo zamierzam je kupić. Wydawały mi się dobre, bo te co mam teraz to kicha a zlot się zbliża małymi krokami
Tyle tylko, że opony 205/80 r 16 są większe niż 225/70 r 15, tak mi na szybko wyszło z obliczeń (oczywiście myślę o średnicy).bartekbp01 pisze:słuchaj tomek widziałeś oponki Jarka a on ma 205/80r16 i juz miał ciasno więc ja osobiście 225 w ogóle w nivie nie widzę a poza tym te nasze orginalne silniczki po prostu ich nie uciągną . Osobiście uważam że 205 to max bez wiekszych przeróbek w zawiasie(zawieszeniu) i w silniku
pozdrawiam
tomaszpi pisze:mam215/70/15 szosowe a felgi 15 mangels trójkąty i nic nie obciera .co masz na myśli zawias?zenuak pisze:a jakie masz teraz i jakie felgi. troche sa szerokie, beda obcierac, co masz zrobione z zawiasem?
M+S hihi.tomaszpi pisze: http://moto.allegro.pl/item339395511_22 ... zuki_.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość