Mały TUNING.....
Moderator: Albert_N
Re: Mały TUNING.....
mi to się od razu jak to czytam przypomina osobnik MOC

tylko ten wybrał sobie mniejszą skalę działania

tylko ten wybrał sobie mniejszą skalę działania

Metal to wojna! Więc pompuj rower dla szatana!
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy
mam juz pomysł na lft i to dosc duzy lift i zobaczycie ze bedzie tanim kosztem ...... po ukończeniu działań na warsztacie napewno dorzuce foto...
brozek pisze:mam juz pomysł na lft i to dosc duzy lift i zobaczycie ze bedzie tanim kosztem ...... po ukończeniu działań na warsztacie napewno dorzuce foto...
Lepiej Filmik na jakichś trawersach jak jeździ z takim liftem

Patrol GR Y60 
OME 2'', Tabor 9K by Warn, BFG A/T

- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Widzę to tak:brozek pisze:mam juz pomysł na lft i to dosc duzy lift i zobaczycie ze bedzie tanim kosztem ...... po ukończeniu działań na warsztacie napewno dorzuce foto...
Zbudujesz duży dźwig, którym podliftujesz NIVĘ, na wysokość 10-tego piętra

Oczywiście wkleisz zdjęcie z widokiem na NIVĘ.
brozek chłopie, po co to wszystko? Przyjedź na zlot i przekonaj się osobiście, jak NIVA robie w terenie, bez takich.......ech

Wesołego motania życzę

święte słowa bez żadnych zmot nivka daję radę przyjedź to zobaczysz
brozek chłopie, po co to wszystko? Przyjedź na zlot i przekonaj się osobiście, jak NIVA robie w terenie, bez takich.......ech![]()

Tomaszpi
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było
)
Teraz Kia Sportage
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było

Teraz Kia Sportage
tomaszpi pisze:święte słowa bez żadnych zmot nivka daję radę przyjedź to zobaczysz
brozek chłopie, po co to wszystko? Przyjedź na zlot i przekonaj się osobiście, jak NIVA robie w terenie, bez takich.......ech![]()
![]()

Patrol GR Y60 

bo lubie wyzwania..... a co do zlotu to jesli sie wszystko powiedzie i nie bedzie zadnych przeszkód to napewno wpadne...
i jak ida prace? jestem bardzo ciekaw jak ci idzie?
narazie gromadze materiał.... i niedługo biore sie do pracy..... no chyba ze cos nie wypali.
ales ty uparty kolego tu masz gotowehttp://www.allegro.pl/item531457411_lad ... _2_0l.html wyjdzie cie duzo taniej niz robienie samemu wiem bo to kiedys bylo moje auto i widze ze sie nic nie zmienilo od czasu jak go sprzedalem, jedynie inne kola mu zalozyli.
Problem jest taki ze jak juz to wszystko zrobisz to poloski nie beda wytrzymywaly, ci goscie mieli cos prubowac z dorabianiem mocniejszych polosi czy im wyszlo to nie wiem
Problem jest taki ze jak juz to wszystko zrobisz to poloski nie beda wytrzymywaly, ci goscie mieli cos prubowac z dorabianiem mocniejszych polosi czy im wyszlo to nie wiem
pozdrawiam
michal
u 404
michal
u 404
-
-
Trzynastego w piątek o godzinie 13.13 sprzedałem Nivkę