wysłałem Cilj77 pisze:już zassane, dzięki!

Moderator: Albert_N
wysłałem Cilj77 pisze:już zassane, dzięki!
Daleko szukasz , a ja mam w wersji drukowanejPIOTRek NIVA pisze:dzięki wybawcypół roku szukałem tej knigi
![]()
Pozro
Spoko damy rade jakośPIOTRek NIVA pisze:Wydrukować to już sobie też mogę
A tak wogóle Svenson może ustawimy się na jakieś spotkanie na żywo. Wkońcu nie mamy do siebie aż tak dalekoW terenie lub garażu w zależności od okoliczności
Pozdro
Svenson pisze:Spoko damy rade jakośPIOTRek NIVA pisze:Wydrukować to już sobie też mogę
A tak wogóle Svenson może ustawimy się na jakieś spotkanie na żywo. Wkońcu nie mamy do siebie aż tak dalekoW terenie lub garażu w zależności od okoliczności
Pozdro
powiedz mi tylko jakiego koloru masz nive
A to będziesz malował czy zakup nowejPIOTRek NIVA pisze:Svenson pisze:Spoko damy rade jakośPIOTRek NIVA pisze:Wydrukować to już sobie też mogę
Pozdro
niestety bordową ale już niedługo (mam nadzieję)
ostatnio widziałem w sosnowcu niebieską , poprostu fakty chciałem połączycPIOTRek NIVA pisze:Svenson pisze:Spoko damy rade jakośPIOTRek NIVA pisze:Wydrukować to już sobie też mogę
Pozdro
niestety bordową ale już niedługo (mam nadzieję)
Jak dla mnie najlepsza jest zielonaSvenson pisze:ostatnio widziałem w sosnowcu niebieską , poprostu fakty chciałem połączyc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości