Moderator: Albert_N
cordoba_2004 pisze:nie psiuje się ?
jeździsz tylko w weekendy? czy to auto codzienne ?
Pire......niczyszcordoba_2004 pisze:komfort łady jest jak porównywalny do komfortu w c-360
Albo Ładą nie jechałeś albo traktorem.cordoba_2004 pisze:komfort łady jest jak porównywalny do komfortu w c-360
A kiedy były takie czasy tejcordoba_2004 pisze:ja mam od czasów komunistycznych wstręt...
melanrz pisze:koledzy doradzam Lubiatowo.... mozna terenowka posmigac.
Zdecyduj sie tej - bo jedno wyklucza drugiemelanrz pisze:koledzy doradzam Lubiatowo.... cisza i spokoj
Po wieku jaki podałeś w profilu, to wówczas jak budowaliśmy socjalizm, to Ty na gówno mówiłeś "papu"cordoba_2004 pisze:ja mam od czasów komunistycznych wstręt ...
Wszystko zalezy od nawyków kierownika.. Wiekszośc ład nie jest prowadzona przez psychopatów:] Moja daje rade i na lewym i prawym pasiecordoba_2004 pisze: nie wiem czemu ale zawsze jak jedzie łada niva to jedzie wolniej niż maluch i ruch tamuje
1. Kumpel miał Vitare - teraz wstawia tam mosty z patrola - pewnie dla tego, że się ustakował i żenił się będziecordoba_2004 pisze:Marek super to skomentowałeś - poprosimy jeszcze o parę słów twojego opisu do
1 Vitary
2 Terrano
3 Jeepa
Karwa - kapkę z psychoterapią przesadziliKrzysiek-74 pisze:Sniper pisze:E nie nie, tam chyba jeszcze w międzyczasie był też epizod (potyczka) z PatrolemMarek D. pisze:Prawda to że @michur po przegranej wojnie z nivą kupuje LR![]()
![]()
Że o motorze w stylu CROSS, nie wspomnę![]()
![]()
muahahahahapoborcapodatkowy pisze:...czy to Łada czy Mercedes jest bez znaczenia - rzyga się jednakowo.
Wysłałem Ci na pw swój nr.telefonu.jeszcze raz wysyłam,jeśli nie dojdzie,to ugadamy się tu na forum.woytecdee pisze:Klosik kupuj łade to może bedziemy razem po plaży śmigać.
Ja też jestem z Koszalina więc jak masz ochote to moge Ci pokazać co i jak w ładzie wygląda i jak w terenie się spisuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość